fbpx
Connect with us

NBA

Ariza og Bazemore bytter plads i trade

De to rutinerede spiller skifter mellem Sacramento Kings og Portland Trail Blazers som et led i et større handel med flere spillere.

Foto: Arkivfoto

Den aldrende Ariza, der blandt andet har været en profil for Washington Wizards og Houston Rockets, er fortid i Sacramento. Den 34 årige forward blev Kings-spiller i sommers, men skal formodentligt spille resten af sæsonen færdig for Portland Trail Blazers.

Den anden vej er røget Kent Bazemore. Den 30 årige Bazemore spillede fem sæsoner for Atlanta Hawks, inden han blev traded til Portland i sommers for Evan Turner. Nu rykker Bazemore teltpælene op endnu en gang i denne sæson.

Udover at de to tidligere profiler bytter plads, sender Kings den 22 årige sydsudaneser Wenyen Gabriel og den 22 årige Caleb Swanigan til Portland. Gabriel har været en del af Kings’ G-League hold, Stockton Kings, den seneste halvanden sæson, mens Swanigan tidligere har været i Portland men ligeledes primært spillet i G-League.

Veteranen Tolliver rykker til Sacramento, der bliver hans i alt 11. klub i NBA, hvor spilletiden dog har været begrænset. Udover Tolliver modtager Sacramento også to second round draft picks.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA