fbpx
Connect with us

LA Lakers

Rygte: Kawhi Leonard vil hellere spille for Clippers end Lakers

Rygterne har længe gået på, at Kawhi Leonard er på vej væk fra San Antonio Spurs, og byen Los Angeles er en bejler.

Flere amerikanske journalister har de seneste dage skrevet historier om, at Kawhi Leonard skifter væk fra San Antonio Spurs. Nu er den helt store historie så, at Leonard hellere vil spille for Los Angeles Clippers end naboklubben, Los Angeles Lakers.

Kawhi Leonard er født i Los Angeles, og netop derfor er byen en mulig kandidat som en ny arbejdsgiver, men bliver det Clippers eller Lakers den 27-årige forward kommer til at tørne ud for.

Ifølge den amerikanske journalist Adam Kaufman, så skulle Kawhi Leonard have mere lyst til at spille for Clippers end Lakers, hvilket skulle bunde i LeBron James skifte. Leonard har kun ét år tilbage af sin kontrakt, for han så efter vil være free agent.

Los Angeles Lakers har allerede investeret i denne off season. Rajon Rondo, Lance Stephenson og JaVale McGee er alle nye spillere i Lakers fra næste sæson.

Modsat er der ikke hentet mange nye spillere til Clippers. De har dog sendt et par spillere væk, nemlig Austin Rivers og DeAndre Jordan har alle fået nye arbejdsgivere fra næste sæson. Austin Rivers til Washington Wizards og DeAndre Jordan til Dallas Mavericks.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Lakers