fbpx
Connect with us

NBA

Risky Betting kan være sjovt

Det er altid sjovt at tjene penge, især når man ikke skal møde op tidligt, gøre sig klar og så af sted med bussen for at sidde ved kassen i Rema. Nu er jeg så heldig at jeg har et godt arbejde med en passende løn, men alligevel synes jeg at det er sjovt at tjene flere penge og da jeg er glad for basketball (NBA/NCAAB) så bruger jeg tit min viden til at tjene lidt ekstra håndøre.

Jeg kunne sagtens vælge at spille på fodbold som så mange andre gør, men der er altså kun 33% chance for at det hold jeg har smidt penge på vinder kampen. Derfor holder jeg mig til NBA hvor der jo skal være en vinder, så kampen kan derfor ikke ende uafgjort. Det vil sige at der faktisk er hele 50% chance for at det hold jeg har smidt penge på vinder og jeg derfor også vinder.

Men jeg har en lidt anderledes stil end så mange andre der oddser på kampe, jeg benytter nemlig den spillestil der hedder “Kombination”. Det vil sige at jeg laver et bet på 3-14 kampe som så alle sammen skal gå hjem før jeg vinder. Taber jeg bare en af kampene, så er alt tabt. Mit maks beløb for hvert bet er 75 danske kroner.

Mit bet for i aften ser altså således ud:

NBA Tirsdag

Golden State direkte win over Spurs

Golden State/Spurs skal gå over 195 points

Pacers direkte win over Knicks

Knicks/Pacers skal være under 182 points

Indskud: 75 kr x 18.92 i odds giver en mulig gevinst på 1.419 kr

Husk på at det langt fra er et sikker bet, men alt er muligt i NBA.

Held og lykke med det!

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA