Find os her

All Star-weekenden i Los Angeles blev skudt igang med ægte stjernestøv, da kendisser som Justin Bieber, Quavo og Michael B. Jordan tog andel i dette års udgave af NBA’s Celebrity-kamp.

Kampen var, forståeligt nok, på et noget lavere niveau, end man er vant til fra NBA, men underholdende var den, da de to kendis-mandskaber tog hul på årets All Star-weekend.

Hiphop-artisten, Quavo, tog MVP-titlen i kampen, da han med sine 19 point førte Clippers-kendisserne til en sejr over Justin Biebers Lakers.

Dette var dog ren og skær optakt til fredagens egentlige begivenhed som bød på NBA’s mest lovende unge spillere i Rising Stars-kampen.

Overraskende MVP i Rising Stars Challenge

Denne gang var der skruet helt op for showet, hvor de to mandskaber inddelt efter, om de var amerikanske eller internationale spillere bød på en medrivende kamp fyldt med alley-oops, dunks og trepointsskud.

Team World tog for andet år i træk sejren i hus på overbevisende vis, da de slog deres amerikanske kolleger med 155-124.

Profiler som Embiid, og kandidaterne til Rookie of the year-titlen Ben Simmons og Donovan Mitchell, var alle med i kampen. Det var dog en europæer som stak af med den helt fornemme pris.

Det var Sacramento Kings’ serbiske skarpskytte Bogdan Bogdanovic, som tog prædikatet som Rising Stars MVP, med sig videre i karrieren. Han blev i kampen noteret for 26 point på 9-for-16 fra banen, heraf 7-for-13 bag trepointslinien, samt 4 rebounds og 6 assists.

Dermed melder Bogdanovic sig ind en i en noget så pæn klub sammen med bla. Iverson, Anthony, Durant, Irving, Wall, Drummond og ikke mindst Jamal Murray, som vandt titlen sidste sæson.

Det er blot anden gang nogensinde siden denne konkurrence afholdes under alle formater, at en europæer vinder titlen. Zydrynas Ilgauskas var den første til at vinde for tyve år siden i 1998.

Find odds på NBA på 1xBet.com

Mere fra NBA