fbpx
Connect with us

Detroit Pistons

Reggie Jackson ny mand i Clippers

NBA-veteranen Reggie Jackson er blevet købt ud af Detroit Pistons og har valgt at signe med Los Angeles-klubben, Clippers.

Reggie Jackson - Detroit Pistons - Flickr - Keith Allison

Den 29-årige point guard Reggie Jackson er ikke længere at finde i Detroit Pistons, efter parterne indbyrdes har aftalt et såkaldt “buyout.” Pistons har altså aftalt at betale en del af hans kontrakt med det samme, så de kunne lade ham afgå, og Jackson frit kunne vælge at signe med hvilket som helst andet hold.

Det hold blev ingen andre end titelaspiranterne Los Angeles Clippers, som virkelig ligner et hold, der ved, hvad de foretager sig. Jackson’s valg af Clippers, skulle eftersigende hænge sammen med et stærk personlig bånd til Clippers’ forward Paul George. Dog kan man næsten ikke lade være med at tænke på, om dette er endnu en genistreg fra Jerry West, som sidder og trækker i alle trådene og får tingene til at ske.

Én ting er i hvert fald helt sikkert – en genistreg er det.

Reggie Jackson er både en dygtig scorer og playmaker. Han kunne starte på de fleste NBA hold, og er derfor en rigtig solid mand at have fra bænken. Men måske vigtigst af alt, så fratager Clippers muligheden fra Lakers for at signe Jackson, som ville passe godt ind hos Lakers, som længe har været på udkig efter en backup-pointguard, som besidder flere af de evner, Jackson har.

For få uger siden hentede Los Angeles Clippers en anden spiller, som Lakers eftersigende havde på raderen. Marcus Morris kom nemlig til klubben i et trade i forbindelse med tradedeadline. Om det er for at komme sine konkurrenter i forekøbet eller fordi, de tænker, at det er præcis de spillere, de har brug for, kan man kun spå om.

Win-win handel

Kigger man med Detroit Pistons briller, er det måske heller ikke helt dumt. Nyheden kommer i kølvandet på trade deadline, hvor Pistons stort set tradede Andre Drummond til Caveliers for et andenrundevalg i draften.

Da Detroit Pistons hentede Jackson tilbage i 2015, var det med et håb om, at han kunne gå fra at være Russell Westbrooks backup-pointguard i Oklahoma City Thunder til, at han kunne udvikle sig til en stjerne hos dem.

Pistons er i fuld gang med at bygge holdet op fra ny, og derfor har de ikke brug for en veteran som Reggie Jackson. De har formentlig ikke den største interesse i at vinde mange kampe i år, men derimod håber de på et dårligt resultat i år, så de sikrer sig en højt førsterundevalg i draften til sommer. Reggie Jackson passer dermed bedre ind på et playoff-hold, og har derfor fundet en passende klub.

Se Reggie Jackson’s højdepunkter for sæsonen i klippet underneden.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Detroit Pistons