fbpx
Find os her

NBA

Rajon Rondo og Chris Paul delte håndmader ud i Rockets’ sejr

Selvom Houston Rockets vandt kampen, så er den store overskrift efter nattens kamp mellem de to potientielle tophold i West, alligevel slåskampen mellem Chris Paul og Rajon Rondo.

De to lidt flamboyante point guards, slog fra sig i nat, da tingene blev en smule overophedet. Houston Rockets løb med sejren, mens Rajon Rondo og Chris Paul løb med det meste af internettet. En situation der egentligt startede mellem Brandon Ingram og James Harden, men senere udviklede sig til en slåskamp mellem de to point guards.

Både Rajon Rondo, Chris Paul og Brandon Ingram blev smidt ud kampen efter denne lidt komiske, men og lidt tragiske hændelse.

Historien inden kampen gik på LeBron James’ første kamp i Stabels Center i Lakers-uniformen. Og de skyhøje forventinger blev da også til dels indfriet, til den nye helt i byen. King James sluttede kampen med 24 point, 5 assists og 5 rebounds. Lakers har nu tabt de første to kampe i denne sæson.

Topscorer i kampen blev James Harden der sluttede kampen med 36 point. Mens Chris Paul leverede en double-double med 26 point og 10 assist.

Næste kamp for Lakers er på tirsdag hvor de får besøg af San Antonio Spurs. Houston Rockets får lov til at blive i Los Angeles og Stables center, da de på mandag møder Los Angeles Clippers.

 

 

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Houston Rockets