fbpx
Connect with us

NBA

Planen for at genoptage NBA sæsonen meldes på plads

Seneste nyt fra det amerikanske går på, at NBA har en plan klar for, hvordan sæsonen kan blive genoptaget.

Efter mange uger med negative nyheder fra verdens bedste basketliga, NBA, ser det nu endelig ud til at være tid til at kigge fremad. Ifølge de seneste meldinger skulle en plan for afvikling af den resterende del af sæsonen nu være på plads.

Meldingerne fra respekterede NBA-journalister går på, at Walt Disney World Resort i Orlando vil danne ramme for den afsluttende del af sæsonen, hvor NBA vil reducere smitterisikoen ved at samle alle hold det samme sted. En anden mulig lokation, der også stadig bliver nævnt, er Las Vegas, men det tyder dog på, at Orlando i øjeblikket er det foretrukne valg.

Derudover er der meldinger om, at NBA vil give de forskellige hold mulighed for at komme ordentlig i gang før de første kampe, hvilket vil udmønte sig i at tillade træningslejre for de forskellige hold fra midt i juni, hvorefter de første NBA-kampe ser ud til at blive spillet midt i juli. Det ser altså ud til, at vi kan forvente, at vi indenfor de næste par måneder igen kan se nogle af verdens bedste atleter i aktion, når sæsonen skal færdigspilles.

Det skal dog prioriteres, at det hele endnu er meget usikkert, da alt afhænger af hvordan Covid-19 udvikler sig, det forventes dog, at ligaen kommer ud med en officiel udmelding om forventningerne til opstarten senest i starten af juni.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

22 år gammel, bosat i Aarhus og studerer til dagligt på AU. Stor interesse for basketball og især NBA

More in NBA