fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Peter Wang gæstedeltager i næste Fulltalk podcast

NBA ekspert Peter Wang gæstedeltager i næste udgave af vores podcast Fulltalk.

Fredag d. 3. juli optager vi et nyt afsnit af vores Podcast Fulltalk, hvor vi i denne uge har besøg af TV2’s NBA ekspert, Peter Wang! Peter Wang er kendt for at være kommentator på TV2Sports NBA dækning sammen med Thomas Bilde, hvor de danner en utrolig populær duo. Han er også en del af to forskellige podcasts for TV2Sport, hvor han ugentlig snakker alle tænkelige NBA emner igennem.

Peter Wang er også tidligere spiller i den danske Basketliga, hvor han spillede for Bakken Bears. Efter karrieren var han i en årrække divisionstræner for både herre og kvindehold.

I podcasten kommer vi til at snakke en masse NBA med Peter Wang, hvor vi rigtig gerne vil tage udgangspunkt i jeres spørgsmål. I kan skrive spørgsmålene til os over enten vores Facebook, Instagram eller Twitter side. Podcasten kommer ud søndag d. 5., hvor vi selvfølgelig håber, at I vil lytte med.

OBS: Vi har desværre måtte ændre tidspunkt, hvorfor vi først kommer til at optage og udgive podcasten på et andet tidspunkt. Vi satser på, at det kan lade sig gøre inden slutningen af måneden.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Bakken Bears