fbpx
Find os her

Det skal du vide om Toronto vs Cleveland, Kamp 3:

King James tog bestemt ikke foden af pedallen på hjemmebane. Hvis noget, satte han farten op. Faktisk, gik det så stærkt, at Raptors’ store stjerne, DeMar DeRozan, måtte ned og sidde hele fjerde periode. Han kunne ganske enkelt ikke følge med. Han havde skudt tre fra 12 i de første 27 minutter med otte point og tre turnovers. Det tog Dwayne Casey konsekvensen af, og DeRozan måtte se til, imens LeBronto kunne sætte endnu et kampvindende skud i dette års slutspil.

Et drive op ad banen i spurt, og bedst som man troede han havde mistet balancen, overblikket og al kontrol over sine legemesdele, skubbede han med højre hånd (eller pote eller klo, hvad end en LeBronto har) bolden afsted mod kurven. Backboard and in – Cleveland vandt kampen 105-103.

Kevin Love skal også nævnes i denne sammenhæng. Han lignede sit gamle Wolves-jeg og formåede at se langt større ud, end han egentligt er, under kurven. Han hentede 16 rebounds, og scorede derudover også 21 point. Han var en stor og nødvendig hjælp i nat, for LeBron James og resten af Cleveland.

Det skal du vide om Philadelphia vs Boston, Kamp 3:

Brad Stevens modtog uendeligt med ros og komplimenter efter nattens sejr, over Sixers i kamp 3. Der var ikke den Celts spiller der ikke havde lovprisende ord, at sende afsted mod deres 41-årige cheftræner.

“Brad er et geni. Helt utroligt,” sagde NBA-veteranen Al Horford efter kampen ifølge ESPN.

Den tone fulgte resten af truppen op. De er tydeligvis utroligt imponeret over deres træners evner i Boston.

Det er fuldt ud forståeligt.

Boston vandt endnu en kamp over Philadelphia lørdag nat, hvor det denne gang var i Wells Fargo Center Philadelphia. Stevens satte nogle flotte spilkald op, som fungerede til sidst i kampen for Celtics, men Sixers selv, må også tage en del af æren. I de døende sekunder viste de deres mangel på rutine, og smed bolden væk efter en miskommunikation mellem J.J Redick og Ben Simmons.

Philadelphias svagheder blev udstillet til sidst i kampen, hvor det i løbet af de sidste tre minutter af kampens regulære spilletid, kun var de aldrende herrer, J.J Redick og Marco Belinelli der scorede. De var samtidig også de eneste der turde skyde.

Brad Stevens har i denne serie, formået at holde Ben Simmons i skak og udnyttet hans manglende evne til at skyde. En svaghed alle har kunnet se igennem sæsonen, men ikke har formået at dæmme op for.

Belinelli blev manden man gik til i kampens døende sekund, og han satte den afgørende og kampudlignende-2’er. Det er bestemt ikke en holdbar situation for Sixers at han er deres go-to-guy, da Belinelli er kontraktløs efter sæsonen og trods alt, kun er en rollespiller for holdet.

Kampen gik i overtid, og her tog Horford og Tatum hinanden i hånden og afgjorde opgøret. Celtics scorede 12 point i den forlænget spilletid. Syv af dem kom fra Horford, imens de resterende fem kom fra Tatum.

Kampen endte 98-101 til Boston.

Jayson Tatum har igennem denne serie, vist, hvad det betyder at kunne skyde som rookie. Han har været Ben Simmons overlegen serien igennem, og virkelig gjort en prisværdig indsats, der får en til at genoverveje, hvem der går den lyseste fremtid i møde af årets rookies.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Boston Celtics