fbpx
Find os her
Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Dem de andre ikke må lege med

Cleveland Cavaliers

Man har før set at LeBron James ikke bekymrer sig synderligt meget, om hvorvidt han får første, andet eller tredje seed. Så længe han ender i finalen. En lettere arrogant holdning ville nogle mene, men det har indtil videre fungeret upåklageligt for Akron-drengen, der har befundet sig i syv finaler.

I år vil hævnlysten dog være for markant for den selvudnævnte konge. LeBron James ville ikke kunne acceptere hvis ”The kid” og hans Celtics, endte over ham. Det ville blive anset som et nederlag, og irritere ham grænseløst.

Det er en sur og hævngerrig James, vi skal se i år. Den absolut bedste udgave af ham, og denne gang med en dybere trup bag ham, end nogensinde.

LeBron James har vundet 3 ud af 7 finaler han har deltaget i.
Foto: Flickr- Keith Allison

Boston Celtics

Siden LeBron drog hjem til Cleveland, har der ikke hersket en sand tvivl om, hvem der ville vinde Eastern Conference. (Der skal nok være en Boston-fan eller to, der vil være uenige, men lad os være ærlige. Det er jo rigtigt).

I år er det dog fuldstændig anderledes, og det er til glæde for the C’s og alle basket-kyndige. Kyrie Irving har taget turen ud til østkysten sammen med Gordon Hayward og Marcus Morris.

Det åbner fuldstændigt kapløbet, og gør Eastern Conference mere spændende, end den har været i flere år.

Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Atlanta Hawks