fbpx
Connect with us

Chicago Bulls

Oladipo returnerede med sejr i den forlængede spilletid

Efter et fraværvpå mere end et år var Victor Oladipo endelig tilbage på banen, da Indiana Pacers vandt efter ekstra fem minutter, som netop Oladipo fremtvang.

Foto: Arkivfoto

At Indiana Pacers og Chicago Bulls gik i forlænget spilletid er der for sin vis ikke noget odiøst i, men for Victor Oladipo var kampen en milepæl i hans kamp for at vende tilbage til basketbanen. Guarden brækkede benet i opgøret mod Toronto Raptors for godt et år siden, og har haften lang og sej kamp for at vende tilbage.

I selve kampen mod Bulls leverede Oladipo ikke en overvældende præstation. På næsten 21 minutter blev det til ni point og to rebounds. Han skød mindre flatterende 1/7 fra distancen, men netop den ene ramte trepointsscoring kom langt ude fra med ti sekunder tilbage af opgøret til stillingen 100-100. Efter de ekstra fem minutter vandt Pacers med 115-106. En forløsning for Oladipo, der holder Pacers trit med resten af playoff-feltet i øst.

Holdkammeraten TJ Warren blev topscorer med 25 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Chicago Bulls