fbpx
Find os her

NBA

#Offcourt – Promovering af All Stars og Giannis med sigtekornet rettet mod Harden

Her på Fullcourt har vi indført et nyt koncept, som vi kalder #Offcourt. Dette ugentlige segment vil fremhæve flere forskellige sjove, seje og pudsige øjeblikke i livet både på og udenfor basketball banen på samtlige sociale medier.

Foto: Fiba.com

På en stille uge henover de sociale medier, finder man alligevel guld. Som sædvanligt starter vi lige med lidt sjove og pudsige klip:

I kampen mellem Indiana Pacers og Toronto Raptors, føltes det lige pludselig som om man spillede NBA 2K på sin spillekonsol.

Atlanta Hawks var så varme, at de skød lights out i deres kamp mod Philadelphia 76’ers.

I Portland Trail Blazers kamp mod Chicago Bulls, fejlede Zach Collins ud, og det var han rigtig sur over. Så hans holdkammerater prøvede at berolige ham lidt.

Klay Thompson scorede 43 point på fire driblinger mod New York Knicks. Det var han rigtig glad for. Det kan være han fik hjælp af de to Blazers spillere ovenfor.

I samme kamp fik Klay dog lidt modstand, da han lige pludselig mistede bolden.

Tidligere på ugen spillede Brooklyn Nets mod Boston Celtics. Der troede Jarrett Allen at der var seks mand på banen for hans hold.

Det var ikke kun Jarrett Allen, der havde svært ved at ramme de rigtige spillere på banen. Giannis havde svært ved det, og nu også Victor Oladipo.

Nu til en rigtig solstråle historie. 32-årige Ryan Saunders, Timberwolves nye midlertidige træner, vandt hans første NBA-kamp. Ryan Saunders er søn af den afdøde Timberwolves træner-legende, Flip Saunders. Han har helt sikkert gjort sin far stolt.

Los Angeles Lakers rummer ofte flere kendte mennesker til deres kampe. Men hvem ligner dem på banen mest. Se bare herunder.

Blake Griffin vendte tilbage til Staples Center for at spille mod sit gamle hold, men han skulle ikke have andet med dem at gøre. Bestemt ikke trykke hånd med sin gamle arbejdsgiver i hvert fald.

Nu til noget meget imponerende. Hvis du ikke allerede ved det, så er PJ Tucker fra Houston Rockets et ekstremt ‘sneakerhead’ og det viser denne video.

Giannis vs. Harden

MVP kandidaterne var i kamp tidligere på ugen, og der ingen tvivl om at Giannis vilde gå længder, for vinde den matchup.

View this post on Instagram

DOUBLE DOINK!! #FearTheDeer

A post shared by Milwaukee Bucks (@bucks) on

Det har fået internettet til at lave lidt grin med videoen. Her er lidt forskellige fra ugen der gik.

NBA All Star Promotion Videoer

Det sker hvert år, at et par spillere laver videoer, for at promovere sig selv. Det er både stemmer til All Star-kampen, deltagelse i 3-pointskonkurrencen eller dunkekonkurrencen.

Den første video er Trail Blazers’ guard duo, Damian Lillard og CJ McCollum. De prøver at promovere hinanden på nogle lidt specielle måder.

Næste video er Brooklyn Nets’ guard Joe Harris. Han er en af NBAs bedste skytter, og derfor skal han da deltage i 3 points konkurrencen.

Boston Celtics vil gerne have Kyrie Irving til at være All Star holdkaptajn #TeamKyrie

Hvis du er fan af Luka Doncic, så har Dallas Mavericks lavet en video omkring, hvorfor de synes Luka er All Star i år. Den er lang, men den er rigtig god.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

28 år gammel. Portland Trail Blazer fan og basketballspiller i Brønshøj Basketballklub. Har fulgt med i NBA i ca. 21 år.

Mere fra Atlanta Hawks