fbpx
Find os her

NBA

#Offcourt – NBA til Oscars og Nikola Jokic ‘joker’ rundt på de sociale medier

I denne uges #Offcourt kigger vi tilbage på de sidste syv dage på de sociale medier. Vi skal blandt andet omkring Nikola Jokic, LeBron James og halvdelen af et NBA hold, der sad fast i en elevator.

Foto: FIBA.com

I denne uges #Offcourt starter vi ud med at kigge på lidt højdepunkter fra ugen der gik.

Sacramento Kings har overrasket en del i år, og der har været mange spillere som har steppet op, og samtidig har bænken også været en faktor. Derfor har de fået navnet The Litty Committee og Harry Giles III har givet sig selv navnet Big Litty.

Golden State Warriors spillede mod Houston Rockets i midtugen, og her trådte Draymond Green ned på DeMarcus Cousins fod. Her skal man så holde øje med Steve Kerr, som slet ikke ser Draymond, selvom han er lige foran ham.

Dallas Mavericks var på besøg hos L.A. Clippers og her lavede Doc Rivers en overraskende hyldest.

Rodney Hood havde et ret så klodset forsøg på at redde bolden inden den røg ud af banen: her ramte han nemlig den kendte rapper Jadakiss.

NBA Lego figurer er en ting, som mange kender fra ungdommen. Meyers Leonard fra Portland Trail Blazers var i den grad også glad for, at LEGO havde brugt en smule mere tid på hans figur.

Enes Kanter, som er Rodney Hood og Meyers Leonard holdkammerat, havde lidt vise ord, på twitter.

Vi bliver lige hos Portland Trail Blazers, fordi de sad fast i en elevator tidligere på ugen. (husk at trykke på pilen, for at se alle videoerne)

Los Angeles Lakers har ikke været særlig gode denne uge, efter de gik 1-3 i kampe. Dog har LeBron James’ humør været fremragende. Se bare de næste to klip.

En af LeBron James tidligere holdkammerater Matthew Dellevadova synes han minder lidt om Iron Man. Så derfor har han fået lavet dette.

Vi bliver lige hos Iron Man lidt endnu, fordi Spencer Dinwiddie har også en kærlighed til Marvel superhelten. Dinwiddie besøgte Alex Kennedys Podcast og snakkede lidt om sine fremtidsplaner.

Giannis Antetokounmpo havde et monster dunk mod Sacramento Kings forleden dag. Det var dog ikke dunket som fik opmærksomhed. Prøv at tjek Corey Brewer nede i højre hjørne.

View this post on Instagram

😂 Brewer!

A post shared by Ballislife (@ballislife) on

Wes Matthews og Dirk Nowitzki, som er tidligere holdkammerater i Dallas, havde en sjov udveklsing af beskeder inden deres kamp.

Vi bliver lige hos Mavericks til sidst i højdepunkterne. Vi har nemlig fået et legendarisk billede af The Euros.

View this post on Instagram

The Euros

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Dwyane Wade har hele basketball-verdens respekt

Da Dwyane Wades ramte et skud i sidste sekund og vandt kampen mod Golden State Warriors, viste mange spillere respekt Wade. Se bare med herunder.

Nikola Jokic er kommet i fuld ‘Joker’ form

Nikola Jokic har haft en MVP-værdig sæson, og Denver Nuggets har virkelig spillet overraskende godt basketball i denne sæson. Denne uge  bød på en kavalkade af geniale øjeblikke fra Jokic og hans holdkammerater, som for eksempel ved klippet under.

Det næste klip, fik en forretningsmand i lufthavnen noget af en ankomst. Nemlig fra cheerleaderen, Nikola.

Kan man andet end elske Nikola Jokic.

NBA Oscars

Natten til mandag kunne man se den årlige Oscar-uddeling. Hvis man tror at NBA-basketball og et Awardshow for film ikke har noget til fælles, så skal man tro om igen. New York Knicks fik nærmest i Oscar pris, da de fik lidt kærlighed af Samuel L. Jackson og Spike Lee. Tjek bare klippet herunder.

Til Oscar-uddelingen havde Bradley Cooper og Lady Gaga en fremragende optræden. Det var dog ikke lige det, som fangede Magic Johnsons opmærksomhed.

Vi slutter af med Minnesota Timberwolves, som har været super kreative op til dette års uddeling. (Husk at trykke på pilen, for at få alle filmene med)

Sidste uges #Offcourt – Dirk og Luka er venskabet uden alder, Zion satte fut under #NBATwitter

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

28 år gammel. Portland Trail Blazer fan og basketballspiller i Brønshøj Basketballklub. Har fulgt med i NBA i ca. 21 år.

Mere fra Brooklyn Nets