fbpx
Find os her

NBA

#Offcourt – Lance Stephensons Luftguitar, Giannis vs. The Rock og trådte Durant virkelig uden for banen?

Her på Fullcourt har vi indført et nyt koncept, som vi kalder #Offcourt. Dette ugentlige segment vil fremhæve flere forskellige sjove, seje og pudsige øjeblikke i livet både på og udenfor basketball banen på samtlige sociale medier.

Foto: Fiba.com

Vi starter med højdepunkterne i Mile High City og Denver Nuggets’ center Mason Plumlee, som havde så travlt med at skubbe sin holdkammerat, at modstander-holdet scorede.

View this post on Instagram

😂 Plumlee

A post shared by Ballislife (@ballislife) on

Til et interview efter en af 76’ers kampe sneg komikeren Jeff Garlin ind i mellem og alle reporterne og fik stillet Joel Embiid et spørgsmål, han vidst ikke helt var klar på.

Vince Carter er ved at blive en ret så gammel mand indenfor NBA-regi. Så gammel, at han har spillet mod så mange forskellige generationer af far/sønner. Det synes vi her på redaktionen, er ret så imponerende.

Terry Rozier blev udstillet ret meget under den her udfordring. Ser han slet ikke tv?

Russell Westbrook havde sine moments i kampen mod Lakers i midt ugen. Her prøver han at efterligne Rudy Gobert – han er bare ikke lige så god.

Der er nærmest ingen #Offcourt uden Luka Doncic. Vores nye NBA darling (farvel Embiid) elsker at være i fokus. Se bare her når Luka Doncic kommer på storskærmen.

Vil du have mere Luka, jamen så får du mere Luka. Doncic er blevet ret så kendt for hans drabelige step-backs. Det ved han vidst godt selv.

View this post on Instagram

😂😂💯

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Nick Young blev waivet i løbet af ugen, og det er hans søn vidst ikke helt tilfreds med.

View this post on Instagram

Save me!! #HelpMe

A post shared by Nick Young (@swaggyp1) on

Tilgengæld så fik Nick Young sin hævn, på tredje slide kan man se ham fange hans søn.

View this post on Instagram

Got his ass back

A post shared by Nick Young (@swaggyp1) on

Svi Mykhailiuk fra Los Angeles Lakers, fik mødt hans holdkammerat LeBron James for første gang, eller var det bare et formelt håndtryk?

View this post on Instagram

@kingjames meets @sviat_10 😂

A post shared by Ballislife (@ballislife) on

Toronto Raptors gæstede San Antonio Spurs i løbet af ugen, og her var det første gang Danny Green kom tilbage til Spurs, og selvfølgelig også Kawhi Leonard.

View this post on Instagram

The tribute video the Spurs really want to show 😂

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

Hvis ikke du har hørt sangen ‘baby shark’ endnu, som kommer du til det her, sammen med Russell Westbrook.

Tidligere på ugen blev der rapporteret om at Jimmy Butler igen, er utilfreds. Denne gang med hans rolle i angrebet hos 76’ers. Her på redaktionen tror vi det så sådan ud.

Kyle Kuzma er så småt begyndt at blive en rigtig solid NBA-spiller. Han synes dog selv, han mangler at komme til straffelinjen noget mere. Det kan han gøre med et enkelt trick.

Apropos James Harden, så ramte han nok et af de bedste skud denne sæson, da han ramte et trepointsskud med et sekund tilbage af kampen mod Golden State Warriors. Det fik NBA spillere til tasterne på twitter, se bare her.

Steven Adams blev dømt for en fejl, som han ikke helt var enig i, så han krammede bare standeren til kurven i stedet.

Lance Stephensons luftguitar

Lance er blevet den helt store internet-helt denne sæson, med Lance-make-them-dance til hans famøse luftguitar jubelscene, som alle i NBA åbenbart har taget til sig.

Denne jubelscene tog for alvor fart i Lakers’ kamp mod Thunder, hvor Russell Westbrook slet ikke kunne holde sig væk.

Paul George ville også lige hurtig være med, lige indtil han huskede på, han faktisk er venner med Lance Stephenson.

Russell Westbrook var slet ikke færdig med Lance.

Giannis vs. The Rock

Se det er en matchup, mange mennesker vil betale penge for at se. Det hele startede med en udfordring fra Giannis og holdkammeraten Pat Connaughton.

Det fik NBA reporterne op på dupperne, som fik stillet spørgsmålet om en potentiel brydekamp mellem Giannis og The Rock.

Selvfølgelig fik The Rock svaret tilbage.

Trådte Kevin Durant ud af banen?

I kampen mellem Houston Rockets og Golden State Warriors natten til torsdag, lavede Kevin Durant noget af et hustle-spil, som gjorde at Warriors endte med at få føringen i de døende minutter. Men var han ude? Selvfølgelig var han det, og det fik internettet det rigtig morsomt over.

Selvfølgelig skulle twitter også lige bringe Kevin Durants fake twitter profiler på banen igen, fra sidste sæson.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

28 år gammel. Portland Trail Blazer fan og basketballspiller i Brønshøj Basketballklub. Har fulgt med i NBA i ca. 21 år.

Mere fra Dallas Mavericks