fbpx
Find os her

NBA

#Offcourt – Lance og LeBron i spidsen af Showtime anno 2018

Her på Fullcourt har vi indført et nyt koncept, som vi kalder ‘Offcourt’. Dette ugentlige segment vil fremhæve flere forskellige sjove og pudsige øjeblikke i livet uden for basketbanen på diverse sociale medier.

Foto: Fiba.com

Det har været en lang uge i NBA. En ekstremt lang, begivenhedsrig og underholdende uge.

Carmelo Anthony er færdig i Houston, LeBron James blev den femte mest scorende nogensinde og Kevin Durant er åbenbart en b*tch.

Men før vi arbejder os mod højdepunkterne, så starter vi med kongen af #Offcourt, Joel Embiid. Har I nogensinde hørt om udtrykket ‘Ananas i egen juice?’ Det er i den grad tilfældet i denne video, hvor Embiid læser sine egne selvskrevne tweets højt for offentligheden:

Joel Embiid var seks år, da han dræbte en løve. Ja, I hørte rigtigt. Lad det sive ind.

Og nu vi er ved Embiid, så kaster vi lige dette tweet ud i luften, og så kan I selv vurdere, hvor meget magt kongen af #Offcourt egentligt har i Philly. #SaricGone

Ud med Saric og ind med Embiids nye Partner in Crime, Jimmy Buckets.

Lakers leverer

De tabte ganske vist til Magic i nat, men Lakers har været et forrygende bekendtskab for Offcourt!

Især LeBron og Lance er garanti for underholdning, men inden vi kommer der til, så lad os i samarbejde med Arnold ønske LeBron James stort tillykke med at komme forbi Wilt Chamberlain på den alletiders scoringsliste.

‘What a Champion’ siger Arnold, og det bakker vi op om. Og selv en ‘Champion‘ behøver ikke altid at spille forsvar, og det har LeBron James i den grad været et bevis på denne sæson.

Læg både mærke til LeBrons elegance, men samtidig Lance på bænken, der skriger sine lunger ud.

Lige netop Lance Stephenson overraskede også hele Orlando-mandskabet da han leverede en klassisk, jah, Lance…

En stor grund til nederlaget stod Nikola Vucevic for, da han lørdag nat brillerede med 36 point. Det fik The Ringers NBA-skribent, Kevin Clark, til tasterne:

Tidligere på ugen vandt Lakers over Hawks efter et block af Tyson Chandler i de døende sekunder. Det reagerede Kuzma på, da et billede af gutterne fra Lakers, gjorde ham lettere nostalgisk og bragte tankerne tilbage til tidligere på sæsonen, hvor Brandon Ingram var ude og svinge med nævnerne:

View this post on Instagram

Smh 😂 Via @kuz

A post shared by NbaMemes (@nbamemes) on

Green vs Teammate who leaves in 2019

Hvis du har levet under en sten den seneste uge, kan du her skabe dig et overblik over situationen i The Bay Area:

Denne episode skabte en tsunami af tweets mod de forsvarende mestre, og gud, hvor var det underholdende.

Vi starter fra en ende af:

View this post on Instagram

KD’s phone be like… – Via @phonysports

A post shared by NbaMemes (@nbamemes) on

Skænderiet endte som bekendt med, at Draymond Green blev suspenderet i en enkelt kamp.

Når James Harden ser problemerne de har hos rivalerne.

Free agent, Jarrett Jack, kom efterfølgende med en noget kontroversiel tanke om, hvad udfaldet af dette skænderi og Durants rolle som free agent til sommer bliver:

Imens Jack kom med en fremtidsforudsigelse, forsøgte Isaiah Thomas at komme med en løsning:

Om tweetet her havde noget at gøre med Dwyane Wades story på Instagram to dage efter, finder vi aldrig ud af, men IT blev i den grad sat på plads:

Ooooog nu til ugens tilfældige højdepunkter

Carmelo Anthony måtte se sin tid i Houston slippe op efter blot ti kampe for raketterne, men cheftræner D’Antoni tager nu hele situationen meget køligt.

To andre, der dog ikke finder sig i, at der bliver lavet grin med deres kollega er Dwyane Wade og LeBron James.

En spiller, der dog ikke bliver lavet meget sjov med her for tiden, er rookien Luka Doncic, der i den grad har fået gang i sin NBA-karriere, efter at der var stor tvivl om hans kvaliteter inden draften.

Fra en der er rookie i år, til en der var sidste år. Donovan Mitchell satte store smil på en lille fans læber i denne uge.

Nu, hvor smilet alligevel er fremme, kan vi samtidig ønske Westbrook tillykke med fødselsdagen, da han denne uge fyldte rundt.

Og lad os slutte af med at huske på, hvor fantastisk en liga NBA er, og hvor meget underholdning den giver os. #ThisLeague

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Golden State Warriors