fbpx
Find os her

NBA

#Offcourt – Kawhi og New Balance rystede Twitter

Her på Fullcourt har vi indført et nyt koncept, som vi kalder ‘Offcourt’. Dette ugentlige segment vil fremhæve flere forskellige sjove, seje og pudsige øjeblikke i livet på og udenfor basketball banen på samtlige sociale medier.

Foto: Keith Allison - Flickr.com

Deandre Jordan og J.J Barea er to absolutte modsætninger, men hvis man sætter begge på banen på samme tid, kan der opstå magiske øjeblikke som dette.

Jeg tror at Phoenix Suns’ cheftræner stab skal øve sig lidt på deres ‘Handshake’-rutiner, for lige nu er det noget værre rod, for at sige det mildt. Specielt Corliss Williamson til venstre for Igor Kokoskov, ser ikke helt tilfreds ud med sin rutine.

Robin Lopez har før denne sæson, ikke ramt et eneste trepointsskud i hans ni sæsoner. Men det har han lavet om på, lige som de fleste andre centere i ligaen. Forskellen er dog, at Robin Lopez har en lidt usædvanlig måde at fejre hans scoringer på.

Robin Lopez drinking tea celebration

Robin Lopez was in his tea bag! He has 2 threes this season. He made 0 in his first 9 seasons.

Slået op af Ballislife i Søndag den 25. november 2018

 

Jamal Murray sagde farvel til Kentavious Caldwell-Pope i kampen mod Lakers.

View this post on Instagram

Jamal Murray said BYE 👋😂

A post shared by NBA on ESPN (@nbaonespn) on

Portland Trail Blazers ‘colour’ kommentator, Lamar Hurd, tager en omgang far-jokes med spillerne fra Blazers-truppen. (Husk der er to sider i Instagram-posten).

Vi skal også lige runde en presse konference med Kyle Lowry, som virkelig var i stødet inden kampen mod Golden State Warriors.

View this post on Instagram

Kyle Lowry has me dying. 🤣🤣🤣 (via @timandsid)

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

Apropos at være i stødet, så skulle man tro LeBron James har fået stød, så håret stritter. Et billede har nemlig fået internettet til at rive sig lidt i håret – har LeBron James lige pludselig fået afro?

Under en absolut underholdende AMA (Ask Me Anything) med Klay Thompson på NBA Reddit, fik Thompson spørgsmålet; Hvilke NBA spillere han ville vælge til at overleve på en øde ø? Svaret kan du se nedenunder.

Du har sikkert hørt om Hoodie Melo eller Headband LeBron. Her kommer så, Hoodie Headband Butler. Man skulle næsten tro, han har stjålet Carmelo Anthonys talent, i bedste Space Jam stil.

View this post on Instagram

Jimmy Butler looks like… — 📷 Howard Beck

A post shared by Ballislife (@ballislife) on

Kardashian Curse

Philadelphia 76ers-fans kan ikke andet end at være glade for tiden. Tre stjerner på holdet og mange vundne kampe.

Men en ting deres fans virkelig ikke er tilfredse med er Kardashian familien. Fansne er bange for at The Kardashian Curse rammer Ben Simmons, som er kærester med Kendall Jenner. Derfor har de startet en underskriftindsamling, for at forbyde Kendall Jenner fra at komme til kampene. Det kan være det kommer til at give pote i fremtiden, måske så meget at Simmons faktisk rammer et trepointsskud.

View this post on Instagram

Sixers fans are savages for this one 😂

A post shared by ClutchPoints (@clutchpoints) on

Smooth Kyrie

Hvis man har set Kyrie Irving på en basketbane, ville ordet smooth være meget passende. Men det er ikke kun på en basketban Irving er smooth. Han er nemlig Smooth Criminal til træning og med de moves kunne han ligeså godt være backup-danser til Michael Jackson.

Nummer to klip prøver vores alles yndlingsmand, Shaquille O’Neal, at gøre kunsten efter, og måske overgår han den endda vil nogle mene.

View this post on Instagram

👀 (Via @MickstapeShow)

A post shared by Ballislife (@ballislife) on

View this post on Instagram

Shaq is a clown man. 😂😂😂 (via @shaqtinafool)

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

Kawhi Leonard og New Balance

I onsdags brød nyheden om at Kawhi Leonard forlader Jordan Brand, og bliver ny front figur for New Balance. Dette har rusket godt og grundigt i internettet, og der er kommet så meget god komik af det samarbejde. Her er nogle af de bedste reaktioner, da nyheden brød ud.

 

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

28 år gammel. Portland Trail Blazer fan og basketballspiller i Brønshøj Basketballklub. Har fulgt med i NBA i ca. 21 år.

Mere fra NBA