fbpx
Find os her

NBA

Ny træner for Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies har fundet deres nye træner. Taylor Jenkins er måske en ukendt mand, men han har været en del af nogle meget succesfulde hold.

Foto: Flickr - Lindsey Turner

Memphis Grizzlies har fundet manden til at tage holdet ind i fremtiden. Taylor Jenkins er ikke et kendt navn, men har ikke desto mindre et imponerende CV. Jenkins har været assisterende træner for Mike Budenholzer siden 2013.

Han startede sin trænerkarriere ved San Antonio Spurs’ G-league hold, men da Budenholzer overtog cheftrænerjobbet i Atlanta i 2013, fulgte Jenkins med. Da Budenholzer senere flyttede til Milwaukee Bucks, tog han igen sin betroede assistent med. Jenkins har været en del af to hold med 60 sejre; Atlanta Hawks i 2013 og dette års Milwaukee Bucks.

Jenkins overtager et Memphis Grizzlies hold, som står på randen til en ny tid. Efter Marc Gasol blev sendt til det kolde nord, er kun Mike Conley tilbage fra holdets Grit ‘n’ Grind tid. Samtidig har man en lovende ny stjerne i Jaren Jackson Jr. og andetvalget i dette års draft. Et valg som højst sandsynligt vil ende med Ja Morant.

Om Conley bliver byttet for flere unge talenter, eller han bliver på holdet, vil Jenkins overtage en yderst interessant situation. Jenkins er kendt for at være god til at lære fra sig samt en god taktiker. Begge er egenskaber, som kan være med til bringe Memphis tilbage i en stærk Western Conference.

Taylor Jenkins er den tredje mand, som går fra Budenholzers bænk til et cheftrænerjob. Quinn Snyder (Utah Jazz) og Kenny Atkinson (Brooklyn Nets) lavede springet før ham.

Mere fra Memphis Grizzlies