fbpx
Connect with us

Chicago Bulls

Ny cheftræner i Chicago Bulls

Sidste sæsons Oklahoma City Thunder-træner, Billy Donovan, har underskrevet en kontrakt med Chicago Bulls og tiltræder som cheftræner omgående.

Chicago Bulls - Stefan Orgrisek - flickr.com

Billy Donovan er ny cheftræner i Chicago Bulls, hvor han overtager for Jim Boylen, der har været i klubben siden 2015 og fungeret som cheftræner siden 2018.

Det melder ESPN journalist Adrian Wojnarowski på sin twitter til midnat:

Donovan blev fyret af sin tidligere klub Oklahoma City Thunder kort efter deres exit i slutspillet. En nyhed, der kom som en overraskelse, da OKC i manges øjne havde spillet langt over forventning, og Donovan ansås som en af dette års kandidater til “Coach of the year”. 

Om han kan få et ungt hold til at stråle, som han gjorde det i denne sæson, må tiden vise, men som det ser ud nu, har han nogle måneder til at forberede sig inden NBA sæsonen (forhåbenligt) begynder til december.

Hvis han kan få sammentømret en kultur lige så hurtigt, som han kunne i OKC, kan signingen vise sig at blive et “scoop” fra Bulls side.

Chicagos tidligere træner Jimmy Boylen indgik en aftale med klubben om at lade deres veje skilles i starten af september måned. Han er dog ikke den eneste, der har indgået en aftale med eller er blevet fyret fra deres klub siden sæsonens slutning. I alt otte klubber stod uden træner, og Bulls er nu kun den tredje klub af de otte, der har fået stillingen genbesat.

De andre klubber er New York Knicks og Brooklyn Nets, der har ansat henholdsvis Tom Thibodeau og Steve Nash.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Chicago Bulls