fbpx
Connect with us

Houston Rockets

Ny cheftræner hos Houston Rockets

Der bliver i disse timer lagt sidste hånd på en endelig kontrakt for den kommende cheftræner hos Houston Rockets. Manden der træder frem i rollen som cheftræner er tidligere assistenttræner hos Dallas Mavericks, Stephen Silas.

Foto: Keith Allison

For første gang i karrieren skal den nu tidligere assistenttræner fra Dallas Mavericks, Stephen Silas, stå i spidsen som cheftræner. Destinationen hedder Houston Rockets, hvilket betyder at Silas overtager pladsen fra Mike D’Antoni, hvis kontrakt udløb i slutningen af denne sæson.

Den nye mand i førersædet er langt fra en uerfaren skikkelse i NBA. Stephen Silas har i de seneste tyve år fungeret som assistenttræner hos seks forskellige hold i ligaenen. Her har han blandt andet trænet spillere som Steph Curry, Kemba Walker og Luka Doncic.

Senest stod Silas på sidelinjen hos Dallas Mavericks, hvor han især var kendt for at have godt overblik i den offensive ende af banen. Offensiv snilde bliver der brug for, da Silas i den kommende sæson skal holde styr på to af de mest scorende stjerner i NBA, James Harden og Russell Westbrook.

Stephen Silas og Houston Rockets har i løbet af onsdagen lagt sidste hånd på kontrakten. Det forventes, at parterne kommer med en officiel udmelding i løbet af onsdag nat dansk tid.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Houston Rockets