fbpx
Find os her

Joakim Noah har med stor sandsynlighed spillet sin sidste kamp for Knicks.

Han har spillet 40 minutter denne sæson, fordelt over syv kampe, men alt tyder på, at det ikke bliver til flere minutter i den blå og orange trøje.

“Vi er kommet videre. Han er klar til at komme videre og få en chance andetsteds,” sagde Knicks’ cheftræner Jeff Hornacek tirsdag aften, ifølge ESPN.com.

Efterfølgende blev Hornacek spurgt om planen var, at Noah ikke skulle komme tilbage på holdet, og til det var svaret kort og kontant, ‘Ja, det tror jeg er planen.’

Noah har ikke spillet minutter for Knicks siden den 23 januar, hvor han fik fem minutter mod Golden State Warriors.

Netop de få minutter Noah har spillet denne sæson, udløste tidligere på sæsonen et skænderi mellem de to hovedpersoner, hvor flere medier meldte om et fysisk sammenstød.

Noah har ikke spillet siden.

Hornacek fortæller dog, at dette skænderi ikke er årsagen til Noahs manglende spilletid.

“Det er noget, der skete tre eller fire uger siden. Vi har lagt den episode med Jo bag os,” sagde han.

Knicks forsøgte at trade den tidligere Chicago-spiller inden trade deadline, men uden held. Den 32-årige center tjener $54 millioner de kommende to sæsoner, og det er derfor de færreste klubber, der har råd til ham.

Joakim Noah kom til Knicks i 2016, og har siden spillet 53 kampe, hvor han har snittet 4,6 point, 7,9 rebounds og 2 assists.

Han blev kåret til årets forsvarspiller i 2014 og har to gange tidligere været en All Star.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Chicago Bulls