fbpx
Connect with us

NBA

New York Knicks fyrer cheftræner

New York Knicks har fyret deres cheftræner, David Fizdale som har fået en skidt start på sæsonen. Fizdale var Knicks´ femte cheftræner siden 2013.

Flickr: Senhormario

David Fizdale er fortid i New York Knicks. Det er situationen, efter den 45-årige amerikaner fredag aften dansk tid fik sparket. Det kunne den altid troværdige ESPN-journalist, Adrian Wojnarowski, berette på det sociale medie Twitter.

Fizdales fyring kommer efter en dårlig start på sæson 2019/20 i NBA som har budt på 18 nederlag i 22 kampe. Fizdale nåede ikke engang to sæsoner i rollen som cheftræner for New York-mandskabet. Fyreseddelen kom efter otte tabte kampe i streg, hvor de seneste to var blowout nederlag mod henholdsvis Milwaukee Bucks og Denver Nuggets.

New York Knicks har haft adskillige rotationer på trænerposten siden 2013. Nyligt fyrede David Fizdale overtog roret fra Jeff Hornacek som kun formåede at overleve to år som cheftræner i The Big Apple.

Deres tidligere G League-cheftræner, Mike Miller, overtager midlertidigt posten som cheftræner. Nu er spørgsmålet, om Miller kan få Knicks på rette vej og redde denne dårlige start på sæsonen. Knicks gik 17-65 i sidste sæson og tangerede dermed den værste record i franchisets historie.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA