fbpx
Connect with us

NBA

New Orleans vinder #1 pick i 2012 NBA draften

(Foto: Flickr – RMTip21, Creative Commons)

Natten til i dag, torsdag, sikrede  New Orleans Hornets sig førstevalget i årets NBA draft, eller med mere folkeligt beskrevet: De vandt “yes, vi får lov til at vælge Anthony Davis”-lotteriet. Meget passende fik Charlotte Bobcats, der gennem denne sæson har tabt alt hvad der er værd at tabe og ellers havde 25% chance for nummer 1, det andet valg, forfulgt af Washington Wizards med tredje valget.

Selvom dette år formenligt er den dybeste og stærkeste draft siden 2003, hvor LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony og Chirs Bosh anførte en yderst stærk draft klasse, så fremstår fornævnte Anthony Davis i særdeleshed som det klare første valg (læs Mortens spiller beskrivelse). Davis – power forward der er vokset fra 6’3″ i high school til dominerende 6’11” mens at have udviklet det, formenligt, største defensive talent siden Greg Oden (eller Patrick Ewing)  – er nemlig, som eneste collegespiller blevet givet en plads blandt de 20 spillere, der skal konkurrere om retten til at spille for USA under OL i år. Et hold der meget vel kunne blive bedre en det legendariske 1992 Dream Team (se selv!).

Retten til at vælge blandt de efterfølgende talenter, der blandt andet tæller skarpskytterne Harrison Barnes og Bradly Beal; de energifyldte forwards Michael Kidd-Gilchrist og Perry Jones III; og de lovende bigmen Andre Drummond og Thomas Robinson, fordeler sig således:

 1. New Orleans

 2. Charlotte

 3. Washington

 4. Cleveland

 5. Sacramento

 6. Portland

 7. Golden State

 8. Toronto

 9. Detroit

 10. New Orleans (fra Minnesota)

 11. Portland

 12. Milwaukee

 13. Phoenix

 14. Houston

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA