fbpx
Connect with us

Brooklyn Nets

Nets fyrer cheftræner Kenny Atkinson

Brooklyn Nets har fyret cheftræner Kenny Atkinson, der kom til klubben i 2016. Assistent Jacque Vaughn overtager cheftrænerrollen resten af sæsonen.

Vaughn var cheftræner i Orlando Magic fra 2012 til 2015. Han kom til Nets sammen med Atkinson i 2016.

Brooklyn Nets har fyret cheftræner Kenny Atkinson. Sean Marks, der er general manager hos Nets, skriver i en pressemeddelelse lørdag, at klubben sammen med Atkinson har besluttet, at det er det bedste for holdet. Assistenttræner Jacque Vaughn overtager resten af sæsonen.

Atkinson kom til i 2016, og med hhv. 20 og 28 sejre i de to første sæsoner fik han ikke nogen let start. Sidste år vandt Nets – måske lidt overraskende for nogen – 42 kampe og kom i slutspillet første gang under Atkinson. Her tabte de 4-1 til Philadelphia 76’ers i første runde.

I sommeren kom superstjernerne Kyrie Ivring og Kevin Durant til klubben. Irving har spillet 20 kampe for Nets, men er ude resten af sæsonen med en skulderskade. Kevin Durant har siddet hele sæsonen ude, efter han i sidste års finaleserie fik en akillesseneskade. De forventes begge klar til næste sæson.

Brooklyn Nets ligger lige nu på en syvende plads i Eastern Conference. De har vundet 28 kampe, tabt 34 og har altså nu 20 tilbage med Vaughn ved roret. Vaughn var cheftræner i Orlando Magic fra 2012 til 2015. Han kom til Nets sammen med Atkinson i 2016.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Har set - og selv spillet - basketball igennem 12 år. Holder med Los Angeles Lakers

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Brooklyn Nets