fbpx
Find os her

NBA

Nerlens Noel bliver ny mand i Oklahoma City

Nerlens Noel vil efter halvanden sæson uden meget spilletid i Dallas skifte Oklahoma City Thunder

Foto: Flickr - Reginaacrphoto

Nerlens Noel har ifølge Shams Charania skrevet en to-årig kontrakt med Oklahoma City Thunder. Det andet år er en player option, hvor Noel selv kan vælge, om kontrakten skal fortsætte eller udløbe næste sommer. Kontrakten er en veteran minimumskontrakt som er værd 3,5 millioner dollars. Det er småpenge i NBA, men de økonomiske konskvenser for Thunder er store:

På trods af penge virker umiddelbart, som en rigtig god aftale for begge hold, hvor Thunder får en atletisk center, som kan spille pick ‘n’ roll med Westbrook, og som er solid i forsvaret. Eller det er ihvertfald forventninger. Det er lidt et uskrevet blad, som Thunder har fået fingrene i. Noel har spillet i blot 52 kampe, siden han kom til Dallas Mavericks ved trade deadlinen i 2017.

Forholdet mellem Noel og Dallas blev isnede koldt sidste sommer, da Dallas ikke tilbød en kontrakt i nærheden af, hvad han ville have. Mavericks’ træner Rick Carlisle bænkede derfor Noel det meste af sidste sæson.

Kontrakten med Thunder vil give Noel en chance for at vise sine evner frem i et system, som sætter mange screeninger for deres point guard. Antallet af lette dunks, som Noel vil få ved siden af Westbrook vil være mange. Der er dog tvivlsomt, hvor mange minutter han vil få, når han skal spille bagved Steven Adams.

Det vil nok ikke være muligt at spille dem sammen, da det vil bringe for mange mænd i feltet på Westbrooks drives til kurven. Noel har ikke ry for at være den nemmeste spiller i ligaen, så det kan måske bringe ekstra spændinger, hvis han ikke får minutter nok. Mon vi snart ser videoer af Adams/Noel, som skyder treere?

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra NBA