fbpx
Connect with us

NBA

NBA-stjerner med håndsrækning midt i virus-virvar

Rudy Gobert er seneste skud på stammen til at hjælpe økonomisk trængte mennesker midt i et kaos af Corona-virus.

Foto: Fiba.com

NBA-sæsonen er sat på stand by på ubestemt tid som konsekvens af COVID-19 virussets indtog i USA, og såvel klubber som medarbejdere er massivt ramt af de økonomiske trængsler, det naturligvis giver, når hele sporten må holde en ufrivillig pause. Hårdest går det ud over de ansatte, der arbejder på timebasis i forbindelse med kampene. De står pt uden indkomst, men midt i mørket er flere af de største stjerner kommet med en økonomisk håndsrækning.

Første i rækken var Cleveland Cavaliers’ Kevin Love, der meddelte, at han ville donere 100.000 dollars til medarbejderne i Rocket Mortgage Fieldhouse, Cavaliers’ hjemmebane, til at dække deres lønninger. Siden fulgte Blake Griffin med ligeledes 100.000 dollars til medarbejderne i Little Caesars Arena i Detroit og MVP favoritten Giannis Antetokounmpo med 100.000 dollars til medarbejderne i Fiserv Forum i Milwaukee.

Rookien, Zion Williamson, der kun har været en del af NBA siden sommeren 2019 og spillede sin første kamp for New Orleans Pelicans så sent som januar måned på grund af en skade, har valgt at dække hele staben i New Orleans’ løn i den minimum 30 dages karantæneperiode, NBA kommissær, Adam Silver, har sat ligaen under.

Seneste skud på stammen er Utah Jazz’ franske profil, Rudy Gobert. Den franske landsholdscenter har selv fået konstateret COVID-19 virusset for få dage siden og har valgt at donere over 500.000 dollars. De 400.000 dollars går til medarbejdere i Vivint Smart Home Arena, hjemmebane for Utah Jazz, økonomisk hjælp til personer ramt af COVID-19 virusset i både Utah og Oklahoma City. Han har også doneret 100.000 Euro til det franske sundhedsvæsen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA