fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

NBA-stjerne får stjålet mesterskabsring

LA Lakers’ JaVale McGee har søndag fået stjålet en NBA mesterskabsring fra sit hjem i Los Angeles

Foto: Flickr.com

Los Angeles Lakers’ center JaVale McGee havde søndag indbrud i sit hjem i Los Angeles og fik stjålet en mesterskabsring samt smykker for en værdi af op mod $200.000, svarende til 1,3 millioner danske kroner.

Det amerikanske medie TMZ beretter om, at McGee først opdagede, at der havde været indbrud i sit hjem tirsdag, men videoer fra McGees overvågningssystem viser, at indbruddet blev begået søndag. Tyvene stjal to pengeskabe, hvori der befandt sig én af McGees to mesterskabsringe fra sin tid i Golden State Warriors. McGee vandt NBA-mesterskabet med Warriors i 2017 og 2018. Hvilken af de to ringe der er blevet stjålet er ikke offentliggjort.

JaVale McGee skiftede i sommeren 2018 til Los Angeles Lakers fra førnævnte Warriors og skrev i denne sommers Free Agency under på en ny to-årig kontrakt med Lakers til en værdi af $8,2 millioner. Den amerikanske center kan komme til at spille en vigtigere rolle end planlagt hos Lakers i denne sæson, da den fortrukne center DeMarcus Cousins fik overrevet sit korsbånd for nogle uger siden.

Køb dit NBA-gear her

20 år og boende i England samt skribent på NBA. Har en forkærlighed for OKC Thunder.

More in Golden State Warriors