fbpx
Connect with us

NBA

Kom på NBA rejse til Florida med Fullcourt

Har du altid drømt om at komme til USA og se NBA? Så giver Fullcourt dig nu muligheden i samarbejde med LA Travel.

NBA Rejse
Foto: Casper Pedersen

Du kan nu komme med på Fullcourts NBA rejse. NBA er vel nok en af de mest populære sportsligaeer i verden, og det er bestemt ikke tilfældigt. Der er fuld skrue for underholdningen i verdens bedste basketliga.

Det er en helt særlig oplevelse, at træde ind i en hvilken som helst NBA-arena, og i både Orlando og Miami, som er stederne vi skal besøge denne gang, er undeholdingen i den grad i top! Masser af konkurrencer, lækre cheerleaders og et show uden lige, er hvad der venter os.

Har du endnu ikke oplevet den ægte vare i USA med NBA, så skal du ikke snyde dig selv for denne NBA rejse. Hvis du allerede nu synes et er det fedeste at stå op om natten for at se basket, så vil en tur til en NBA-kamp sætte den oplevelse pænt i relief.

NBA rejse til USA

Det er netop her Fullcourts NBA rejse går til. I samarbejde med LA Travel vil vi i det nye år, lave en tur til Florida. Og lækre 30 graders varme.

På NBA rejsen vil en af Fullcourts NBA-eksperter deltage som guide, samt naturligvis en USA ekspert fra LA Travel, der trygt kan tage hånd om os alle på denne tur, og vise og alle de gode restauranter, barer og seværdigheder i dagtimerne. Turen vil omfatte fly, hotel og to NBA-kampe. Samt naturligvis bustransport til og fra Arenaerne og hotellerne. Så du har intet at bekymre dig om.

Vi skal afsted den 23. Marts og er retur igen i Danmark den 31. marts. Det bliver altså 7 dage i et hæsblæsende tempo, med masser af gode oplevelser med hjem i bagagen!

Kampene vi skal se er Miami Heat mod Denver Nuggets, og Orlando Magic mod New Orleans Pelicans.

Derudover har du mulighed for at købe billet til kampen mellem Orlando Magic og Brooklyn Nets.

Du kan finde alle relevante oplysninger om turen, samt bestiller på LA Travels website lige her. 

Læs også vores rejseblog om at se NBA i Florida her.

Køb dit NBA-gear her

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in NBA