fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

NBA præsenterer H-O-R-S-E turnering

På søndag vender basketball tilbage til fjernsynet, når ESPN viser en H-O-R-S-E turnering mellem nuværende og forhåndværende NBA-spillere, samt WNBA spillere.

Foto: Youtube Screen Shot

Det er ingen hemmelighed, at mange millioner mennesker savner NBA. Sæsonen har været udskudt siden marts og ingen ved, om det lykkedes ligaen at skabe rammer for at kunne genoptage sæsonen igen.

For NBA er der ikke blot en sæson på spil, men også mange millioner dollars til holdene og spillerne. I et forsøg på at udfylde det store vakuum, som basketball har efterladt sig, har NBA og ESPN indgået aftale om at vise en H-O-R-S-E konkurrence.

Chris Paul, Zach Lavine, Mike Conley og Trae Young deltager som NBAs fire repræsentanter. To WNBA-spillere, Tamika Catchings og Allie Quigley deltager ligeledes i konkurrencen, mens tidligere NBA-stjerner Chauncey Billups og Paul Pierce er de sidste af de otte deltagere.

Spillerne vil blive filmet på deres private baner, og dyste skud for skud. Kvartfinalerne vil ske natten til mandag, mens semifinalerne og finalerne bliver natten til fredag i næste uge.

Kvartfinalerne er: Young vs. Billups, Catchings vs. Conley, Lavine vs. Pierce, og Paul vs. Quigley. Trae Young var hurtig til at joke med Lavine på twitter:

State Farm er begivenhedens sponsor, og de vil donere 200.000 dollars til kampen mod Coronavirussen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Atlanta Hawks