fbpx
Find os her

NBA

NBA Power Ranking: November

Her får du Fullcourts power ranking baseret på november måned!

16. Charlotte Hornets

Kemba Walker Hornets. Charlotte Walker. KemLotte Warnets. Buzz Walker.

Vi går med Buzz Walker for han har været hovedparten af Charlottes succes denne sæson. Men er han ikke det hver eneste sæson?

Jo, men det Buzz Walker har præsteret denne sæson er på et All NBA-niveau, som endnu har været uset fra hans side af. 27,1 point, 4,4 rebounds og 6,2 assists per kamp. Uden ham ville Hornets ende op med en favorabel plads i lotteriet. Han er hele forskellen.

15. Minnesota Timberwolves

Ingen Butler, ingen problemer.

76ers tradede sig midt i november måned til Butler som havde skabt splid og ravage i Thibodeau’s trup. Wiggins og Towns kæmpede ikke nok, og det virkede som om ingen gjorde noget rigtigt, hvis det stod til Butler selv.

Derfor har det virket som en større forløsning for Wolves, der siden han forlod klubben har vundet ni kampe og blot tabt tre. Towns spiller hårdere end vi hidtil har set det, og Saric og Covington gør Timberwolves til en større trussel bag 3’eren.

Den eneste spiller de stadig mangler til at tage det sidste skridt er Wiggins. Hans talent er, efter fem år i ligaen, stadig ikke forløst. Ikke engang tæt på.

14. Sacramento Kings

Sammen med Memphis er Kings og Clippers årets helt store positive overraskelse. Buddy Hield, De’Aaron Fox, Willie Cauley-Stein, Marvin Bagley III, Bogdan Bogdanovic og Nemanja Bjelica snitter alle over ti point per kamp, hvilket fortæller Kings’ historie meget godt. Dave Joerger har fået skabt et hold, som spiller hurtigt og med et højt pres.

De ligner for første gang i over et årti et moderne NBA-hold, og der kan anes en større optimisme i Sacramento end man har kunnet i flere år.

13. Houston Rockets

Når både James Harden og Chris Paul spiller minder Houston om sidste års hold, der var millimeter fra at nå finalerne. Men så snart en af de to ikke er i truppen, falder de fra hinanden.

James Harden har misset tre kampe, imens Paul har misset fem.

De mangler dybde og solide rollespillere, som kan give dem den stabilitet som for eksempel Trevor Ariza gjorde sidste sæson. Derudover mangler de i den grad at finde rytmen bag 3’eren, hvor de er det syvende dårligste hold i ligaen, på trods af, så meget af deres spil er centreret omkring skud fra distancen.

12. Detroit Pistons

Blake Griffin ser utroligt underholdende ud i år, men ikke på den sædvanlige ‘Blake Griffin’-måde. Det er ikke vilde dunks og post-up-moves han malker på, men derimod noget så usædvanligt som midrange-jumpers og 3’ere. Han er i den grad blevet en moderne stretch 4, som man ikke længere kan stå alene nogle steder på banen. Det har været en udvikling, der har været længe undervejs, men som han under Dwane Casey har formået at fuldføre.

Blake Griffin er en af de bedste spillere i ligaen, og det nyder Detroit godt af i øjeblikket.

11. Memphis Grizzlies

Glem at Mike Conley er vendt tilbage. Glem tilføjelsen af Kyle Anderson. Glem at Jaren Jackson Jr. ligner en seriøs kandidat til Rookie Of the Year. Uden Marc Gasol, var Grizzlies ikke der, hvor de er i dag. Og hvor er så det?

Slutspillet. Ganske enkelt. Grit and grind.

Marc Gasol snitter det andet bedste antal point i sin karriere, flere rebounds end nogensinde og skudprocenter, der minder om hans prime. Men i en alder af 33 år, burde han være langt fra sin prime. Bedst som vi troede det kun var LeBron James der kunne forbedre sig så sent i karrieren, og trækker Gasol den kanin op ad hatten.

10. Portland Trail Blazers

Efter en forrygende start på sæsonen har Portland nu tabt de seneste seks ud af otte kampe. Det er egentligt på trods af, at Lillard og McCollum stadig leverer pointene og Jusuf Nurkic stadig fungerer som et anker på center-positionen. Men hvad går så galt?

Forsvaret sejler. Der er for få på Terry Stotts’ mandskab, der gider at spille forsvar.

9. Boston Celtics

Det var de færreste inden sæsonen, der havde troet, at Boston ville være at finde på et sjette seed i East efter 24 kampe.

Rotationen har ikke siddet i skabet og det ligner, at det har været sværere for Brad Stevens at få Hayward ind i startopstillingen. Når han starter med Irving, Brown, Tatum, Hayward og Horford mangler der noget fandenivoldskhed, som Marcus Morris eller Marcus Smart bidrager med.

Det er ikke tid til at være bekymret, for om de når slutspillet eller ej, for det har de for gode spillere til og resten af East er for dårlig, men Stevens skal have rotationen til at fungere, hvis Boston skal gøre sig forhåbninger om endnu et mesterskabsbanner i TD Garden.

8. Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers har for alvor fundet formen frem i november. De har vundet 11 af deres 14 kampe. En stor del af æren skal tildeles en storspillende LeBron James. Han har igennem november haft flere store præstationer. Heriblandt en kamp med 51 point.

Lakers har et ungt mandskab. De unge spillere nyder godt af mentorer som LeBron og Rajon Rondo. Holdet er begyndt at ligne en sammenspillet enhed.

JaVale McGee fortjener også roser for sine præstationer. Han har for alvor cementeret sig som en defensiv stjerne. 2,7 blocks i snit, kun overgået af Hassan Whiteside.

Når slutspillet kommer skal Lakers tages seriøst. De har vist de kan spille med blandt de bedste. Så længe de har LeBron James, skal de ikke undervurderes.

7. Philadelphia 76’ers

På trods af et ungt mandskab har 76’ers vist sig som en seriøs favorit i Eastern Conference. Joel Embiid spiller på et abnormt højt niveau. Han er en del af MVP-snakken.

Sammen med Ben Simmons har de fortsat formen fra sidste sæson. De havde allerede et solidt mandskab, men i løbet af november måned, blev de forstærket yderligere. Et trade sendte Jimmy Butler til Philadelphia, imens Robert Covington og Dario Saric måtte en tur til Minnesota.

De har vundet 12 af 16 i november. De har vundet ni af de sidste ti. De er i rigtig god form. De bliver endnu bedre, når Butler for alvor bliver sammenspillet med resten af mandskabet.

6. Los Angeles Clippers

Denne sæsons indtil videre helt store positive overraskelse.

Ingen havde troet at Clippers skulle ligge nummer tre i West, så langt inde i sæsonen. De har kæmpet hårdt for kunne ligge her.

De har i november vundet 11 ud af 14. Heriblandt kampe mod ligaens absolutte tophold. Det er blevet til sejre mod Golden State Warriors og Milwaukee Bucks.

Clippers viser gang på gang, at det hører til i toppen af Western Conference. Lob-City æraen er ovre, men de har lynhurtigt fundet formen igen. Kæmpe cadeau til spillerne og organisationen bag deres succes.

5. Oklahoma City Thunder

De har været blandt favoritterne i Western Conference siden sæsonstart. De har en stærk kerne bestående af Russell Westbrook, Paul George og Steven Adams.

I løbet off season, har de forbedret deres bænk enhed. De tilføjede Dennis Schröder som backup til Westbrook og han har bidraget til en bredere trup hos OKC.

Oklahoma ser bedre ud end sidste sæson. De har for alvor vist sig som tophold i West. Det gjorde de blandt andet ved at slå deres direkte konkurrenter fra Golden State Warriors med 28 point.

4. Denver Nuggets

Denver Nuggets er et utroligt velbalanceret hold. Deres mandskaber besidder alle nødvendige roller. De fungerer perfekt sammen.

De har stadig spillere der venter på deres debut. Spillere som kan forbedre holdet. Isaiah Thomas er stadig skadet. Han er klar til at vise sig frem for Denver Nuggets. Når tiden er inde.

Nikola Jokic har vist sig som en af ligaens bedste på center-pladsen. Han er indbegrebet af moderne center. Han kan spille forsvar, facilitere bolden offensivt, skyde 3’ere og straffe sin direkte modstandere.

Denver er et spændende hold med en masse at byde på. De har et af ligaens bedste forsvar. De har vundet otte af de sidste ti kampe og syv kampe i træk

3. Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks er et af ligaens mest underholdende mandskaber. Tilføjelsen af Mike Budenholzer som træner, har vist sig som en genistreg. Han har transformeret holdet.

Det store lyspunkt er deres MVP-kandidat, Giannis Antetokounmpo. Han har været enestående. The Greek Freak er med helt fremme i MVP-snakken. Han kan ting på banen som aldrig er set før.

De har gjort sig fortjent til andenpladsen i Eastern Conference. De har vist, at de har muligheder for at gå langt i slutspillet.

De er uden tvivl blandt favoritterne i øst

2. Golden State Warriors

Golden State Warriors har haft problemer på det sidste. De har oplevet problemer internt mellem spillerne. Det har medvirket til en forringelse af præstationerne på banen. Derudover har Steph Curry været ude med en skade. På trods af det, er de stadig ligaens mest talentfulde mandskab.

De er stadig mesterskabsfavoritter. De er ganske enkelt bedre end alle andre. De har to tidligere MVPs, en DPOY og fem All Stars. Der er ingen der har den samme talentmasse som Golden State Warriors.

Derudover mangler de stadig en af ligaens bedste spillere i DeMarcus Cousins. Cousins regner med at være spilleklar omkring jul. Med ham på holdkortet bliver de næsten umulige at slå i slutspillet.

1. Toronto Raptors

Toronto Raptors viser sig i øjeblikket som ligaens mest overlegne mandskab. De er i utrolig god form. De sluttede november af med syv sejre i træk. Heriblandt en sejr over Golden State Warriors.

I øjeblikket virker Raptors som det eneste mandskab, der kan spille op med Golden State. Tilføjelsen af Kawhi Leonard har gjort dem til seriøse mesterskabskandidater.

De har en af ligaens mest spændende trænere som har sendt dem i top ti både offensivt og defensivt. #WeTheNorth

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Boston Celtics