fbpx
Find os her

11 sæsoner har de siddet sammen. Vi nærmer os et folkeeje i makkerskabs-kategorien, og par som Mader og Leth, Price-brødrene, Kjeld og Dirch, Frank og Casper samt Sussi og Leo må inden længe optage endnu et “Hall of fame par” i det legendariske selskab.

Der er nu blot to timer til sæsonen startes. Peter Wang glæder sig, og han kigger tilbage på en offseason, der stak helt af i forhold til handler.

“Det er tydeligt nu, at spillerne selv i højere grad bestemmer, hvor de vil hen. OKCs trades imponerede mig virkelig. De fik en masse godt i hus, og fik sikret fremtiden med Westbrooks forlængelse. Til gengæld kan jeg være en anelse bekymret for Cavaliers trade med Isaiah Thomas. Jeg tror, han er mere skadet, end vi ved. Og samtidig har jeg en klar følelse af, at vi har set ham toppe. Han bliver aldrig den samme spiller igen”.

Wang går med på vognen og kalder også Kyrie Irving tradet for det største i offseason – men…

“Jeg lærer aldrig at forstå Kyrie Irving. Uanset grunden til hans udlængsel, så havde han her en gylden mulighed for at komme i flere finaler og måske skrive flere titler på sit CV. Hvis jeg var ham, så havde jeg malket LeBron og reddet med på den her, og så kunne han måske tage over om to år eller lignende. Det her “jeg er pigesur”-pjat, det forstår jeg ikke. Men han er blevet irriteret over at blive talt ned til, og hele LeBrons pressekonference efter skiftet emmede da også af skjulte italesættelser. Jeg tror, han kaldte Kyrie Irving “kid” 10 gange eller mere, og det har sikkert været et irritationsmoment for Irving længe. Samtidig skulle Irving have fanget en lille vind om, at klubben muligvis var villige til at trade ham, og det har sikkert også spillet ind”.

I forhold til sæsonen er Wang ikke i tvivl om, at Golden State Warriors tager titlen igen. Når han bliver spurgt til skaders eventuelle påvirkning af Warriors chancer, er han ligeledes fast i troen.

“Warriors to bedste spillere – Durant og Curry – har en trist skadeshistorik. Men de skal ikke presses så hårdt længere. De er flere om arbejdet, og skulle de få en skade, så vil de uanset hvem det er stadig have en MVP på banen. Det er jo helt vildt. Selv om Curry blev skadet for sæsonen, ville de stadig have et vildt hold. Jeg er helt sikker på, at de tager titlen igen, og der kan godt være et dynasti på vej”.

“Til gengæld går MVP trofæet i år til San Antonio Spurs. Kawhi Leonard vinder den. Sidste år var han klart i spil, og samtidig kunne han også have vundet “Defensive player of the year”. I år udligner mange af de store stjerner hinanden i par, mens Kawhi står med et stort ansvar selv. Jeg tror, rigtig mange gerne vil stemme på netop ham i år, så selvfølgelig tager han den”.

 

Mere fra NBA