fbpx
Find os her

I nat starter det hele igen…heldigvis. Thomas Bilde er endnu engang anchorman på det foretagende, der bedst betegnes “verdens bedste basketliga”.

“Der er sket en del her i offseason, men for mig var det absolut største Kyrie Irvings skifte til Boston. At to stjerner fra de bedste hold i øst bytter plads er jo en vild historie. Samtidig er de begge fra samme draft runde i 2011. Kyrie Irving blev draftet som nr. 1 og Isaiah Thomas som nr. 60”.

Det var i øvrigt en stærk årgang i 2011, hvor både Jimmy Butler, Kawhi Leonard og Klay Thompson også entrede ligaen.

Men de andre store historier med stjernernes skifte denne sæson har også haft Bildes interesse.

“Jeg synes da også at Houstons deal med Clippers, hvor man i LA fik 9 spillere for 1 var lidt vild. OKCs handel med Carmelo og Paul George var også god for ligaen, for nu har vi en contender mere i Western conference”.

På spørgsmålet om hvorvidt Westbrook er tilfreds med sin nye konstellation er Bilde ikke i tvivl. “Det han lavede sidste år, det kan han ikke gøre igen. Det han mangler nu er et mesterskab. Og det er i høj grad også det, de to nyankomne mangler. Hverken Paul George eller Carmelo Anthony har været i nærheden med Pacers eller Knicks, så der er helt sikkert en sult her. Jeg tror nok, de skal finde ud af det, men om det bliver uden gnidninger er usikkert. Carmelo skal acceptere rollen som skytte, for de to andre vil gerne varme bolden. Også lidt for meget efter min smag, og det kan blive et issue”.

Bilde mener stadig, at Golden State Warriors er favorit til titlen. Trods den skævvridning der er de to konferencer imellem. Det er de nye konstellationer, der kommer til at stjæle overskrifterne frem mod playoff efter hans mening.

I aften kommenterer han og makkeren Peter Wang åbningsbraget mellem Cleveland og Boston. Og her er den nye rivalisering mellem LeBron og Kyrie Irving i spil fra første fløjt. Der har været meldinger ude om, at LeBron James ikke spiller pga. ankel problemer, men mon ikke det først afgøres op til tip off.

“Både LeBron og Kyrie har en del at tabe denne sæson. Kyrie skal bevise sit valg, mens LeBron skal bevise, at han også kan uden sin gamle pointguard. Det kan kun blive interessant”!

 

I nat sendes kampen mellem Cleveland Cavaliers og Boston Celtics på TV2 Sport med kampstart kl. 02.00

Mere fra NBA