fbpx
Connect with us

NBA

NBA-historien går i overtid

Gregg Popovich er træt mand. Hans San Antonio Spurs et netop blevet det første hold til at spille fire overtidskampe i træk.

Foto: FIBA.com

San Antonio Spurs spillede i nat mod Phoenix Suns, som en den sidste af NBAs to Mexico kampe. Tilskuerne i Mexico City blev forkælet med to underholdende kampe. Første kamp var Dallas Mavericks mod Detroit Pistons, og her forblændede Luka Doncic publikummet med 41 point, 12 rebounds og 11 assists i Dallas’ sejr.

I nattens kamp blev publikum så vidner til NBA historie. Kampen var tæt i store perioder, og da Kelly Oubre Jr. ramte en treer med 3,2 sekunder tilbage i kampen var stillingen 109-109 og holdene måtte ud i en ekstra periode for at afgøre kampen. Her vandt Spurs på en Patty Mills toer med 1,7 sekunder igen. Patty Mills blev kampes topscorer med 26 point.

Det var San Antonios fjerde overtidskamp i træk – og det er første gang i historien, at et hold har spillet så mange kampe i overtid i træk. Flere hold har haft tre kampe med ekstra perioder på stribe. Senest var det Dallas Mavericks i februar 2016. Dallas’ stime strakte sig over 13 dage og de vandt 1 ud af de tre kampe.

Spurs’ fire overtidskampe er kommet på 11 dage, og på trods af holdets problemer, har de vundet tre af kampene. Og selvom træner Gregg Popovich synes, at det “er forfærdeligt” at skrive historie på denne måde, er der også lyspunkter at finde. Patty Mills siger til ESPN, at holdet fortjener ros “… at hænge i og eksekvere, når de er trætte.

Spurs er nu 10-15 og kun én kamp efter ottende og syvendepladsen i Western Conference, som er Phoenix Suns og Sacramento Kings, der begge er 11-14.

I en sæson, hvor load management har spillet en stor rolle, håber Spurs ikke, at de skal blive ved med at spille ekstra minutter for at få afgjort deres kampe.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in NBA