fbpx
Find os her

NBA

NBA forudsigelser: Coach of the Year

Her får du vores forskellige bud på, hvem der burde løbe med prisen som ‘Årets Træner’ i NBA denne sæson.

Alex Mogensen: Gregg Popovich

Mit bud bliver Gregg Popovich. Han er den bedste træner i verden og har et hold som mange, ikke forventer meget af. DeRozan og Aldridge er ikke de mest moderne spillere i denne æra, men Pop har i gennem hele sin karriere vist, at han kan justere spillestil når det er nødvendigt. Det kommer han også til at gøre i år, og 50+ sejre burde være nok til at få ham med i samtalen.

Hvis han får Spurs i top fire efter tabet af Kawhi Leonard, vil det også gøre det til en fremragende fortælling. Sådan en fortælling er guf for medierne.

Anders Wedén: Brad Stevens

Med et på papiret endnu stærkere Boston Celtics-mandskab denne sæson, er der udsigt til en særdeles succesfuld sæson. Meget skal gå galt, hvis ikke Celtics vinder Eastern Conference

Brad Stevens er et geni af en træner, og har, på trods af sin unge alder, en utrolig rutine og ro. De egenskaber har skabt et Celtics-hold, som er titelkandidater, og som vil buldre igennem Eastern Conference.

Sidste sæson skulle Stevens have haft denne titel, da han uden både Gordon Hayward (hele sæsonen) og Kyrie Irving (store dele af sæsonen) var millimeter fra en finaleplads. Det scenarie, er dog også min frygt. At han får en forsoningspris, for at gøre op for fejltagelsen fra sidste år er desværre langt fra utænkeligt.

Kristian Hofstedt: Brad Stevens

Brad Stevens formåede at få Boston, uden deres to største stjerner, hele vejen til finalerne i Eastern Conference Finals. Her sluttede eventyret dog også, efter en syvende og afgørende kamp mod Cleveland Cavaliers.

Han er et taktisk geni, der formår at få det maksimale ud af sine spillere. I løbet af sin NBA-karriere er hans værste placering en fjerdeplads efter den regulære sæson. Boston Celtics er det bedste hold i øst, og det bærer Stevens en stor del af æren for.

Sebastian Fjordvald: Brad Stevens

Brad Stevens blev nok snydt sidste sæson for denne pris, og har i denne sæson et bedre hold til rådighed. Boston Celtics har en glimrende mulighed for at blive nummer et i Eastern Conference. Samtidig med at Stevens har et glimrende hold bag sig, er han er en de bedste trænere i NBA. Specielt hans spil efter timeouts er unikt fra andre trænere. Boston bliver det bedste hold i øst i år. Med længder endda og derfor er Brad Stevens min Coach of the Year.

Kasper Duun: Michael Malone

Denver er et ungt mandskab, fyldt med energi, tempo og flydende basketball. De har spillere som Gary Harris, Jamal Murray og Nikola Jokic, der alle forventes at tage det næste skridt mod stjernestatus denne sæson.

Sidste sæson var Mile High-mandskabet en enkelt kamp fra slutspillet. Hvis Malone skal løbe med titlen som årets træner, skal Denver formentligt op omkring et fjerde seed, hvilket heller ikke er umuligt. Man skal huske at Portland Trail Blazers kæmpede sig til et tredje seed sidste sæson. Hvis dét hold kan overraske, kan Malone’s Denver også!

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Boston Celtics