fbpx
Connect with us

Brooklyn Nets

NBA-Blog: Tre slutspilshold fra øst

Sjette af ti NBA-previews. Hvad kan vi forvente af hver enkelt hold i den kommende sæson? Tre øst hold som alle burde komme i slutspillet. Det ville være en kæmpe skuffelse, hvis det ikke lykkedes. Der er også mulighed for drama på alle tre mandskaber.

Foto: Fiba.com

Optakten er nu over halvvejs, og NBA-sæsonen kommer tættere på. Denne gang er det holdene 15-13, og alle tre er fra øst. Lad os kigge på det. (Listen er baseret på, hvor mange kampe jeg tror de vinder, i løbet af den regulære sæson)

15 – Indiana Pacers

Mest interessante 5 – Malcolm Brogdon – Victor Oladipo – T.J. Warren – Domantas Sabonis – Myles Turner

Victor Oladipo er skadet og kommer nok først tilbage i starten af december. Det betyder efter al sandsynlighed, at Jeremy Lamb starter i stedet.

Lamb er en fin erstatning og en god potentiel 6th man. Han kan kreere på egen hånd, og håbet er, at han kan være en erstatning for Bojan Bogdanovic, som tog til Utah i løbet af sommeren.

Oprindeligt havde jeg Indiana oppe på en 10. plads, men jo længere tid der gik, desto mere i tvivl blev jeg og i sidste ende, så mistede jeg lidt troen på dem.

Sabonis og Turner har ikke fundet ud af at spille sammen endnu, hvilket er essentielt for Indianas udvikling. De er ikke i nærheden af top-4, hvis ikke den lineup ovenover er rigtig god, eftersom bænken ikke er særlig bred.

Jeg kan rigtig godt lide Malcolm Brogdon som startende Point guard, og TJ McConnell som backup, men ellers er der ikke meget, der taler for, at Indiana får en god sæson.

Eftersom at de befinder sig i øst, så burde de som minimum være et gennemsnitligt hold, og alt efter hvor hurtigt Oladipo kommer tilbage, og om de får løst Sabonis/Turner-problemet, så har de en chance for at nærme sig de 50 sejre.

Men den seneste uge er jeg begyndt at miste tiltro til dem. Håber, at jeg tager fejl.

Under 47,5 sejre

14 – Brooklyn Nets

Mest interessante 5 – Kyrie Irving – Joe Harris – Caris LeVert – Taurean Prince – Jarrett Allen

Uden Kevin Durant så tror jeg ikke, at Nets er meget bedre end sidste år.

Kyrie Irving er umiddelbart en opgradering, men hvis han formår at forpeste forholdet til sine holdkammerater igen, så har Nets taget et skridt tilbage. Lad os håbe at han er mere ydmyg end tidligere.

KD og Irving er også to spillere med en bekymrende skadeshistorik. Det betyder ikke, at Nets handlede forkert, da de skrev under med de to, men jeg tror desværre ikke på Brooklyn. Hverken i år eller i det lange løb.

Det bliver spændende at følge Jarrett Allen, Taurean Prince og Caris LeVert i denne sæson. Især LeVert har jeg store forventninger til efter, at han sidste år lignede en kommende allstar 14 kampe inde i sæsonen.

Hvis DeAndre Jordan får flere minutter end Jarrett Allen, så er det en skandale. Jordan har været forfærdelig de sidste par år. Forhåbentlig er han engageret i Brooklyn efter, at hans venner gav ham en 4-årig kontrakt til en værdt af næsten 40 millioner dollars. #Smh

Brug dog pengene på noget fornuftigt i stedet. Måske en Power Forward? Oh well.

Brooklyn skal med i slutspillet igen, så de får mere erfaring, hvilket stiller dem i en bedre situation til næste års mesterskabskamp.

Over 43,5 sejre

13 – Miami Heat

Mest interessante 5 – Goran Dragic – Jimmy Butler – Justice Winslow – Derrick Jones Jr. – Bam Adebayo

Defensivt kan Miami blive rigtig gode. Butler, Winslow, Jones Jr. og Adebayo er alle gode defensivt, og med Erik Spoelstra som cheftræner, så er der styr på den ende af banen.

Heat er generelt et svært hold at finde ud af, da der er en masse unge spillere på holdet, som meget gerne skulle få spilletid, men Jimmy Butler har ikke historisk klikket med hans unge holdkammerater. Om han blot skulle til Miami for at blive glad, er selvfølgelig en mulighed, men det her hold kan ende med at vinde alt fra 30-50 kampe.

Hvis alle lader Butler tage styringen, og han også spiller op til hans allstar niveau, så skal Miami nok få en plads i slutspillet. Han har desværre også en længere skadeshistorik, eftersom han har spillet for Tom Thibodeau. Uden Butler så ser det sort ud for Miami.

Heat er også en potentiel destination for Chris Paul, hvis Miami beslutter sig for at gå efter det store spil. Jeg tror ikke nødvendigvis, at han ville gøre dem meget bedre, men det ville være vanvittig sjovt at se Butler og Paul skælde ud på deres holdkammerater.

Udelukkende for den komiske værdi, så fortjener vi at se dem sammen.

Rookie Tyler Herro har haft et par highlights i preseason, og kan han blive en fast del af rotationen, så har Heat i hvert fald endnu en breddespiller til en allerede kompetent NBA-trup.

Over 43,5 sejre

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

NBA-skribent, basketball-elsker og man kan følge med i mine NBA-Odds på twitter @OddserKunNBA.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Brooklyn Nets