fbpx
Connect with us

Denver Nuggets

NBA-Blog: Tre fantastiske hold i vest

Niende af ti NBA-previews. Hvad kan vi forvente af hver enkelt hold i den kommende sæson? Tre favoritter fra vest med varierende fokus på de næste 82 kampe, men alle med fuld fokus på et mesterskab.

Kawhi Leonard Paul George LA CLippers Mural

To hold mangler stadig at spille deres første kamp. Derfor vil jeg mene, at denne optakt stadig kan kaldes for en optakt. Hvorom alting er, så kommer her holdene fra 6-4….(Lidt forsinket)

(Listen er baseret på, hvor mange kampe jeg tror de vinder, i løbet af den regulære sæson)

6 – Utah Jazz

Mest interessante 5 – Mike Conley – Donovan Mitchell – Royce O’Neale – Bojan Bogdanovic – Rudy Gobert

Utahs forsvar burde forblive et af de bedste i ligaen, og tilføjelsen af Mike Conley er en opgradering offensivt.

Det samme er Bojan Bogdanovic. Han var den eneste man kunne stole på i slutspillet, da Indiana måtte undvære Victor Oladipo.

Conley og Bogdanovic kan tage noget af det offensive pres fra Donovan Mitchell, hvilket der i den grad er behov for. Mitchell skulle nærmest skabe alt selv, og det bliver for svært i længden. Nu er der hjælp til den unge stjerne.

Nogen vil måske mene at Utah er for højt placeret på listen, men de er ét af to hold, som virkelig går op i at få den bedste record i sæsonen.

De er bygget til den regulære sæson. De spiller fremragende forsvar, de sløser ikke, eller tager for let på det, som mange af de andre favoritter godt kan komme til.

Der er ingen stjernenykker.

Cheftræner Quin Snyder har vist sig at være en over middel træner indtil videre. Han har fået meget ud af sit hold, som de sidste tre sæsoner har vundet 51, 50 og 48 kampe. Nu hvor der er flere offensive strenge at spille på, så burde Utah for alvor kæmpe med om et top-4 seed.

Potentialet er bestemt til over 55 sejre, men vest er bredere end nogensinde.

Under 53,5 sejre

5 – Los Angeles Clippers

Mest interessante 5 – Patrick Beverley – Landry Shamet – Kawhi Leonard – Paul George – Montrezl Harrell

Vi har allerede set Clippers spille en flot åbningskamp, og det var uden Paul George. Defensivt er det her hold vanvittigt skræmmende, og der er flere spillere, som kan kreere for dem selv.

Super-sub Lou Williams kan sagtens holde angrebet kørende når Leonard, eller George, er ude med en mindre skade eller en ”DNP-Rest”.

Clippers er det dybeste hold i ligaen. 11 legit NBA-spillere.

Jamychal Green, Patrick Patterson og Maurice Harkless kan alle skabe plads til stjernere med deres trepoinsskud.

Green og Harkless kan også aflaste Leonard, og George, ved at tage modstanderens bedste offensive spillere uden at man er i for store problemer.

Ivica Zubac er et ungt talent på Center-positionen, som Lakers gav væk for ingenting. Hans størrelse er god, og han har et godt touch rundt om kurven.

Clippers er bare et rigtig dybt hold, og de kunne sagtens gå hen at vinde flest kampe af alle hold. Det var bare svært for mig at forestille George, og Leonard, spille 70 kampe.

I den perfekte verden, så kommer det ikke til at koste dem sejre, hvis de undlader at spille mod de svagere hold i ligaen, men de to er her for at vinde mesterskabet. De er her for at være friske i maj og juni. Ikke for at vinde 60+ kampe og et 1.seed.

Over 54,5 sejre

4 – Denver Nuggets

Mest interessante 5 – Jamal Murray – Gary Harris – Torrey Craig – Paul Millsap – Nikola Jokic

Denver har så mange gode spillere, der komplimenterer superstjernen Nikola Jokic, så for første gang bliver jeg nødt til at nævne fem mere.

Næste 5: Will Barton – Malik Beasley – Jerami Grant – Juan Hernangomes – Mason Plumlee

Der er virkelig bredde i Denver. Mange spillere som har længde og som kan kreere på egen hånd. Det meste går selvfølgelig igennem Jokic, når han er på banen, og Denvers succes hænger på hans skuldre, men der er mange spillere som kan bidrage positivt.

Der er en spiller, som kan tage presset af Nikola Jokic, hvis han hæver sit niveau, og det er Jamal Murray.

Murray er meget op og ned, men han er stadig ung. I en NBA-verden hvor det nu handler om at have en stjerneduo, der ville det gøre underværker, hvis Murray kan forbedre sig og blive mere stabil.

Hvis det ikke sker, så er Denver nok kun et rigtig godt regular-season hold, og ikke et hold som er en stor trussel for de andre storhold.

Denver fik en masse slutspilserfaring i sidste sæson. To serier som først fandt en vinder i kamp 7. Det var vigtigt for Denvers videre udvikling, at få den erfaring, og nu er de bedre stillet til at tage kampen om med de mange andre mesterskabskandidater.

Nikola Jokic kan sagtens ende med at være en MVP-kandidat, da han er vanskelig at dække op. Han er samtidig en af de mest underholdende spillere at se på, så brug endelig tid på at se Nuggets-kampe i denne sæson.

Over 53,5 sejre

Køb dit NBA-gear her

NBA-skribent, basketball-elsker og man kan følge med i mine NBA-Odds på twitter @OddserKunNBA.

More in Denver Nuggets