fbpx
Connect with us

Houston Rockets

NBA-Blog: Top-3 er her endelig

Det sidste NBA-preview er landet. Hvad kan vi forvente af hver enkelt hold i den kommende sæson? James Harden, Giannis Antetokounmpo, Russell Westbrook og Joel Embiid. De sidte tre hold er domineret af superstjerner.

Foto: Flickr - Keith Allison

En dag forsinket kommer her den sidste NBA-optakt. Holdene fra 3-1: (Listen er baseret på, hvor mange kampe jeg tror de vinder, i løbet af den regulære sæson)

3 – Philadelphia 76ers

Mest interessante 5 – Ben Simmons – Josh Richardson – Tobias Harris – Al Horford – Joel Embiid

De fem ville være en gigantisk lineup.

Det bliver interessant at se, om det rent faktisk kan virke, men ligegyldigt hvad, så burde Sixers have et vanvittigt forsvar i den kommende sæson. Længden og evnerne defensivt kan kun matches af L.A. Clippers.

Det bliver en svær opgave for Brett Brown, at få offensiven til at klikke.

Joel Embiid og Ben Simmons komplimenterer ikke hinanden super godt, da de begge fungerer bedst i samme område af banen. Simmons har angiveligt forbedret sit trepointsskud, men lad os nu lige se hvordan det går i en betydende kamp.

Horford og Richardson er dygtige defensive spillere, som begge kan skyde udefra. De er meget moderne spillere, som er nødvendige på et hold, som ikke har mange af den slags.

Rookie Mathisse Thybulle har allerede vist sine defensive evner i preseason og kan blive en fin bænkspiller for Sixers.

Der er dog ingen tvivl om, at Philadelphia forventer at nå til NBA-finalen.

Det sker kun hvis de løser Simmons/Embiid-problemet. De fleste kampe vil de have langt mere talent på banen end modstanderen, men når det spidser til, og man skal bruge en scoring imod de gode hold, hvem går man så til? Jimmy Butler var løsningen i sidste sæson.

Hvem har det dræberinstinkt på holdet nu?

De håber nok på, at det er Joel Embiid.

Over 54,5 sejre

2 – Houston Rockets

Mest interessante 5 – Russell Westbrook – James Harden – Eric Gordon – PJ Tucker – Clint Capela

Den helt store historie er selvfølgelig, hvordan Harden og Westbrook fungerer sammen. Kan Westbrook være Hardens sidekick, i stedet for at forsøge at være for ukontrolleret og bolddominerende?

Måske.

Det vil kun tiden, og Westbrook, vise.

Det er i hvert fald sikkert, at potentialet i Houstons startopstilling er til et mesterskab. Bænken er ikke særlig bred, og mon ikke Houston får tilføjet et par spillere igennem det Buyout-marked, der kommer i løbet af sæsonen.

Defensivt er der ikke nogen undskyldning længere for James Harden.

Han har nu en superstjerne ved hans side og behøver dermed ikke at være alfa og omega i angrebet. Jeg tror desværre, at han er, den han er. Den defensive fighter indstilling har aldrig været der, og jeg tvivler på at det kan læres af en 30-årig MVP, som ikke er den sjoveste holdkammerat at have.

Måske kan Houston overkomme diverse interne, og eksterne udfordringer, og gå hele vejen.

Jeg tror det dog ikke.

Men i de kommende 82 kampe burde de vinde en høj procentdel af disse. De har vundet 55, 65 og 53 kampe i de seneste tre sæsoner, så det ved vi, at de er i stand til. Det er ikke den regulære sæson, som er problemet.

Det er slutspillet.

Heldigvis handler denne liste ikke om slutspillet, så Houston ender på en flot 2.plads.

Bonusinfo: Ser nok de fleste af Houstons kampe for at se Westbrook og Hardens samarbejde, men det bliver med modstandernes kommentatorer. Houston har de værste, og mindst objektive, kommentatorer i ligaen, og de ødelægger enhver Rockets-kamp. #JustSaying

Over 53,5 sejre

1 – Milwaukee Bucks

Mest interessante 5 – Eric Bledsoe – Pat Connaughton – Khris Middleton – Giannis Antetokounmpo – Brook Lopez

Så er vi her. Toppen af listen.

Takket være en svagere Eastern Conference, så føltes det rigtigt at et øst hold ender med at vinde flest kampe i den kommende sæson.

Valget faldt på Milwaukee, da de har en spillestil, som de ved fungerer for dem. Fire skytter rundt om Giannis, eller tre med en god bigman, som kan score under kurven.

Cheftræner Mike Budenholzer forvandlede spillestilen til det bedre sidste år, og den stil er der ingen grund til at vige fra.

Der er ikke den samme bredde i Milwaukee, som der er andre steder, men Giannis tiltrækker sig al opmærksomheden. Hvis man ikke sender hjælp, så scorer han over sin direkte modstander, og hjælper man, så er der et åbent trepointsskud til en skytte.

De ved hvad de vil, hvilket giver dem 1. pladsen i stedet for Philadelphia.

Kyle Korver og Wesley Matthews er spændene tilføjelser, men spørgsmålet er om de har mere i tanken. De kan helt bestemt skyde, men vi kan nok ikke forvente, at de for alvor er en afgørende faktor.

Tabet af Malcolm Brogdon kan godt gøre ondt, da man nu kun har George Hill og Eric Bledsoe tilbage på Point Guard-positionen.

Forhåbentlig får man lavet et par mindre trades i løbet af sæsonen, da det bliver svært at se, hvordan Milwaukee vinder et mesterskab, når Giannis har så lidt starpower ved siden side. Men i den regulære sæson skal de nok smadre alle de andre dårlige øst-hold og ende med at vinde flest kampe.

Over 57,5 sejre

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

NBA-skribent, basketball-elsker og man kan følge med i mine NBA-Odds på twitter @OddserKunNBA.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Houston Rockets