fbpx
Find os her

NBA

NBA-Blog: Søndagsbloggen til eftermiddagskaffen 3.0

Søndagsbloggen er stærkt tilbage med fire observationer, samt en anderledes top 3 fra en NBA, som fortsætter med at give os forrygende underholdning.

Foto: Disney, ABC Televison - Flickr.com

Carmelo Anthony

Abort mission! Abort mission!

‘Projekt Melo’ i Houston er dødt og begravet. Efter blot ti kampe fandt Houston ud af (hvad vi andre allerede vidste), at Melo ikke er svaret på mange spørgsmål. Bestemt ikke spørgsmål, om hvad en mesterskabskandidat mangler.

Skyldes Houstons dårlige start Melo? Nej, bestemt ikke. Men manden virker ikke til, at kunne affinde sig med en mindre rolle. Jeg har svært ved at se et fornuftigt hold tage ham til sig. Hvis han ikke kan håndtere blot at få 10-15 minutter hos en contender, hvad skal han så?

(Dette vil altid være et af de bedste Melo-øjeblikke. Selvom det er imod Chicago)

Hans skud svigter ham (40 procent fra gulvet og under 33 procent fra 3’eren), han skaber ikke gode skud til holdkammeraterne og hans forsvar har været dårligt eller horribelt hele hans karriere. Han er desværre blevet en negativ NBA-spiller at have på banen.

Lige meget hvor han ender i NBA, så er han ikke en top tre spiller på det hold, men det virker ikke til, at han har accepteret det endnu. Det er ærgerligt at se, men jo før han accepterer, hvem han er, desto hurtigere kan han bidrage positivt på et slutspilshold i få minutter.

Ellers er det af sted til Kina.

LeBron James og hans få ‘mangler’

Han er den næstbedste spiller nogensinde, og har stadig tid endnu til at overbevise os, som stadig siger MJ, at det skal være LeBron alene på toppen. Der er dog lige et par ting, som han nemt ville kunne forbedre, som nærmest er irriterende, at han ikke kan finde ud af (gider), at løse.

Please lær nu at skyde de straffekast – 73,9 procent for karrieren er skidt. Han har lært alt, hvad han ellers har haft brug for:

Trepointsskuddet blev stabilt i Miami-dagene, så forsvaret blev nødt til at respektere det, og ikke blot bakke tilbage i feltet.

Post-moves for at tvinge forsvaret til at sende hjælp, hvilket lader LeBron finde den frie medspiller til en åben 3’er.

Han forbedrer alle facetter af sit spil, hvis han gider. Han var aldrig fan af, at bruge sin fysik nede i posten, men accepterede efter lang tid, at han ville være endnu mere ustoppelig, hvis han tilegnede sig nogle post-moves.

Tag nu det straffe seriøst. 80 procent er ikke meget at bede om. Bare én gang i karrieren.

Den sidste ‘mangel’: Bare lad som om, at du gider at spille forsvar. Det smitter af på holdet, når lederen er for useriøs. Hans indstilling til forsvar fra Cleveland-dagene har han ikke vænnet sig af med endnu. Tydeligvis.

(Godt close-out LBJ. SMH)

Miami vandt Butler-tradet

Hvis Miami havde anskaffet sig Butler, så havde Josh Richardson, efter alt at dømme, smuttede den anden vej. Heldigvis for dem, skete det ikke.

Richardson har været fantastisk! Når han er på banen for Miami, så er de +6,6 point per kamp. Når han er på bænken, så er Miami -17,1 point per kamp. En helt vanvittig forskel på 23,7 point.

Det kan godt være, at Miami ikke har fået den bedste start, og at der skal ændringer til, før slutspillet er sikkert, men i det mindste har de stadig Josh Richardson og hans 20,6 point, 3,9 rebounds, 3,3 assists og 45 procent bag 3’eren.

Besked til Butler-haters (især Wolves-fans): Velkommen til .500

Meget er blevet gjort ud af, at Minnesota er 3-0 siden Butler blev sendt til Philadelphia. Minnesota har ikke brug for ‘divaen’ og at de nok skal klare sig. Jo, det er måske rigtigt nok. Hvis ‘klare sig’ betyder middelmådig basketball i en Western Conference, som er stærkere end nogensinde fra top til bund.

Velkommen til .500, Minnesota.

Karl-Anthony Towns og Andrew Wiggins har fået deres hold tilbage. Det er nu dem, der dikterer hvor langt Timberwolves kommer. De har begge spillet bedre i Butlers fravær. Det fungerede tydeligvis ikke med de tre. Kemien var der aldrig. Men det betyder ikke, at Butler er skurken.

Det eneste Butler gjorde forkert var, at ville have, at de to skulle spille bedre, forbedre sig hver dag og gå op i at vinde. Helt ligeså meget som ham selv. Intet forhindrede dem i at være ligeså aggressive i starten af sæsonen, som de har vist sig at være efter Butlers afsked.

Butlers kommentar efter første sejr med Sixers: “Alle ønsker at vinde, og når en begår fejl, så taler man til dem. De tager det ikke personligt, og de gør deres arbejde. De er alle så gode basketballspillere, og alle vil det så meget, at man nogle gange begår fejl,”sagde Butler efter sin første sejr med sin nye klub.

Han har tydeligvis været frustreret med KAT (forsvaret og viljen halter) og Wiggins (Bliv bedre til et eller andet snart, tak!), og han elsker at være med to stjerner i form af Embiid og Simmons, som vil vinde ligeså meget, som ham selv.

Butler har bestemt ikke været fejlfri, men intet har forhindret de to andre i at tage det næste skridt i deres udvikling med Butler ved deres side.

Karl-Anthony Towns og Andrew Wiggins har ikke leveret resultater i NBA, som de to bedste på et hold. Det får de nu lov til at bevise at de kan.

Jeg tvivler på at det bliver kønt – Velkommen til .500.

Top-3 over mest pinlige og hovedrystende resultater i denne uge (#Smh)

1. Utah tabte 68-118 i Dallas. Et nederlag på 50 point er uacceptabelt.

2. Charlotte tabte 89-113 til Cleveland. Et nederlag til Cleveland på 20+ er uacceptabelt.

3. Chicagos tredje periode i Milwaukee blev tabt 17-46. Hvad med at spille lidt forsvar Chicago?

Heldigvis for de tre hold på listen, så var ingen af deres præstationer ligeså pinlige som Miamis i dette klip (Holy f*ck):

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

NBA-skribent, basketball-elsker og man kan følge med i mine NBA-Odds på twitter @OddserKunNBA.

Mere fra Houston Rockets