fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

NBA-Blog: NBA Free Agency-ønsker og Draft-tanker

Hvor skal spillerne skifte hen for at gøre ligaen mere interessant og jævnbyrdig? Det og andre gode ting i bloggen inden FA går løs på søndag.

Endnu en sæson er snart slut. Næsten alt er nu historie. Toronto har vundet mesterskabet og NBA-Draften er veloverstået.

Udover NBA-Awards, så kigger vi allerede nu frem mod næste sæson, og det starter med Free Agency, som er lige rundt om hjørnet.

Før vi kigger på de ideele spiller/hold-paringer, samt en random top-3, så er der lige et par hurtige tanker om sidste uges draft.

Hawks og Pelicans

Atlanta Hawks og New Orleans Pelicans var de helt store historier efter draften, og de gjorde det også rigtig godt. Pas dog på med, at kalde dem slutspilshold allerede til den kommende sæson. Der er for mange usikkerheder på begge mandskaber, samt for mange andre gode hold til at pensle dem ind som et slutspilshold allerede nu.

Atlanta er nok lidt for unge, mens New Orleans er lidt for skadesplaget.

Skal vi ikke også lige se hvad der sker i FA først?

Begge hold har dog begrundet optimisme.

#FireGarPax mister momentum

Chicago Bulls valgte point guard Coby White med deres syvende valg og har for tredje år i træk muligvis haft en flot draft. Noget der er kolossalt ambivalent for Bulls-fans.

Lauri Markkanen, Wendell Carter Jr. og Coby White sammen med Zach Lavine og Otto Porter er rent faktisk et sjovt hold for en Bulls-fan. Dog kommer det til at være vanvittig frustrerende, at kigge på cheftræner Jim Boylen, som fik en forlængelse uden, at have bevist sit værd på nogen måde.

Okay, sorry, ikke flere Bulls-rants i lang tid. (Medmindre de selvfølgelig f*cker op i FA)

Free Agency

På søndag starter FA, hvor flere store navne kan skifte hold hvis de ønsker, og netop ‘ønsker’ er temaet i denne del af bloggen. Hvor ville det være bedst, for ligaens skyld, at spillerne tog hen. Det er selvfølgelig subjektivt, men vi kan vidst alle godt blive enige om, at der er et par spillere som absolut burde skifte hold for ligaens velbefindende. Lige meget hvor de skifter hen. (Vi kigger på dig KD)

Bliv for guds skyld, bliv!

Jimmy Butler og Tobias Harris tabte i kamp 7 til Toronto efter Kawhis vanvittige Buzzerbeater. Hvis Leonard brænder og kampen går i OT, hvem ved så hvad der sker? Måske er Sixers på vej i mod finalen? Lad os håbe, at Sixers-ejerne finder den store pengepung frem, så dette hold kan få et par chancer mere sammen.

Eftersom Kawhi Leonard måske er på vej væk, så er Sixers bestemt en af favoritterne til at vinde øst, hvis Butler og Harris bliver i Philadelphia.

Samme argumentation gælder for Khris Middleton, Malcolm Brogdon og Brook Lopez. Milwaukee var et par spil fra at føre 3-0 over NBA-mestrene. Det kan måske blive for dyrt at beholde Lopez, da han havde en fantastisk sæson, og pengene er nok kun til at beholde to af Milwaukees kontraktløse spillere.

Hvis Middleton og Brogdon vender tilbage, så må Bucks være favoritter i øst, og alt handler om at gøre Giannis glad, så han ikke smutter.

New York vs Brooklyn

Rygterne er mange, også for mange, om hvilket af de to hold kan lokke enten Kyrie Irving, Kevin Durant eller måske en helt tredje til holdet. Nets, modsat Knicks, har rent faktisk gang i noget rigtig fornuftigt, og det ville være ærgerligt at ødelægge det med tilføjelsen af Irving.

Så længe Irving ikke ødelægger endnu et ungt hold, ved at tage til Brooklyn, så må vi vidst være tilfredse. Tag til Charlotte på en minimumskontrakt eller et eller andet, så længe han ikke forpester endnu et ungt holds chance for at udvikle sig, så er undertegnede godt tilfreds.

Kevin Durant må meget gerne tilslutte sig et af de to New York-baseret hold. Skal han være contender med det samme, så er det Brooklyn. Vil han have den svære opgave og opnå potentielt større legende status, så er det N.Y. Knicks.

Han har allerede to mesterskaber og to finals-MVPs. Gå efter det store spil og vælg New York!

Den bedste spiller i NBA

Kawhi Leonard har gjort alt hvad han kunne for Toronto. Masai Ujiri og resten af Raptors-holdet har gjort alt hvad de kunne for Kawhi. Tilsammen vandt de et historisk mesterskab og historien kan simpelthen ikke blive bedre. Et smut til Los Angeles, og Clippers, for at tage kampen op med de “mægtige” Lakers ville være episk.

Kawhi Leonard vs LeBron James i samme by ville være NBA-himlen for os fans. Begge kan retmæssigt mene, at de er den bedste spiller i ligaen, og de kan begge opnå noget, som ingen andre har gjort: Jagten på et mesterskab for tre forskellige hold, samt tre Finals-MVP med netop tre forskellige hold, er noget ingen andre i historien har opnået.

Leonard har tjent sin pligt i Canada. Giv os et showdown mellem de to giganter i samme by!

Til sidst

Til sidst, men vigtigst af alt, så er det tid til at Derrick Rose kommer hjem til Chicago. 20-25 minutter fra bænken i hver kamp, mens han samtidig kan være mentor for den nye generation, som har ambitioner om et 8. Seed i den kommende sæsæon.

Det kan være, at undertegnede er i minoriteten i forhold til at bekymre sig om, hvor Derrick spiller henne, men det her er det største Free Agency ønske jeg har. Rose til Chi-Town, please.

Top-3 random FA-signings:

1 – Rickcy Rubio til Phoenix (En reel PG ved siden af Devin Booker, og som samtidig kan sørge for at Ayton for sine skud)

2 – Al Horford til Dallas (En Center ved siden af Porzingis. Begge kan skyde og forsvare kurven. Fantasisk match)

3 – Nikola Vucevic bliver i Orlando (Er generelt fan af når spillerne bliver. Håber Vucevic går efter at blive en Magic-legende)

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

NBA-skribent, basketball-elsker og man kan følge med i mine NBA-Odds på twitter @OddserKunNBA.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Atlanta Hawks