fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

NBA-Blog: Finalisterne er blevet overhalet

Syvende af ti NBA-previews. Hvad kan vi forvente af hver enkelt hold i den kommende sæson? Finalisterne går en meget anderledes sæson i møde, og kan Gregg Popovich fortsætte med at udøve mirakler?

Foto: Flickr - Keith Allison

Vi nærmer os snart toppen af ligaen, hvilket også betyder at der ikke er mange timer til tip-off i den første kamp, som i år er Toronto Raptors vs New Orleans Pelicans.

Lad os kigge på holdene fra 10-12 i denne optakt, som snart når sin ende. (Listen er baseret på, hvor mange kampe jeg tror de vinder, i løbet af den regulære sæson)

12 – Toronto Raptors

Mest interessante 5 – Kyle Lowry – Fred Van Vleet – OG Anunoby – Pascal Siakam – Marc Gasol

De forsvarende mestrer går en vanskelig sæson i møde uden Kawhi Leonard.

Deres bedste syv spillere burde være nok til et top-4 seed, hvis motivationen er der.

Netop motivationen kan gå hen at blive afgørende. Den berømte ”Championship hangover” tror jeg, kommer til at spille ind, især for Gasol, og Lowry, som endelig har nået det ultimative mål i en sen alder.

Marc Gasol vandt også VM i løbet af sommeren, så hvis han er blevet basketball-mæt, ville det være fuldt forståeligt.

Kyle Lowry kunne meget vel blive tradet for at gøre holdet yngre, så det passer med Siakam og OG’s alder.

GM Masai Ujiri var flere gang tæt på, at rive det hele ned inden han sidste år endte med at trade DeRozan for Leonard, og det med stor succes. Ujiri ville ikke være bleg for at trade nogen af spillerne på holdet, undtagen Pascal Siakam.

Alle disse faktorer gør at Torontos sæson, som forsvarende mestrer kan gå i mange forskellige retninger og ikke nok med de interne ændringer, så vil alle modstanderne også være mere opsatte på at slå de regerende mestrer, især når de er lidt sårbare.

Forhåbentlig får Siakam lov til at prøve at lede holdet. Hans udvikling bliver spændende at følge.

Under 47,5 sejre

11 – San Antonio Spurs

Mest interessante 5 – Dejounte Murray – Derrick White – DeMar DeRozan – LaMarcus Aldridge – Jakob Poetl

San Antonios spillere er alt fra rookies til fjerdeårs spillere, eller veteraner med over ti års erfaring i NBA. Kun DeMar DeRozan kan betegnes som at være i sin prime. Det er en interessant blanding, som ikke mange organisationer ville kunne få til at lykkedes.

Spurs fortjener, at tvivlen kommer dem til gode.

Dejounte Murray har lige fået en kontraktforlængelse på fire år og 64 millioner dollars.

Det viser en enorm tillid til Murray fra organisationens side, og det er tid til, at vi ser Murray præstere som den næstbedste spiller på holdet, eftersom vi må formode, at Aldridge er en spiller, som har set sine bedste dage.

Spurs tog kun 25,3 trepointsskud sidste år, hvilket var færrest af alle hold, og de havde også færrest forsøg her i preseason.

En blanding af spillestilen og de to allstars gør udslaget, men Spurs har en hel del spillere på holdet, som er ganske solide trepointsskytter. Hvis ikke de får skabt flere skud fra downtown, så tror jeg ikke, at vi skal forvente meget mere af San Antonio end et 7-8 seed.

Gregg Popovich får næsten altid det bedste ud af hans trup, og det er svært at betvivle den bedste træner i historien, men det ville være fedt at se dem spille lidt hurtigere.

Under 46,5 sejre

10 – Golden State Warriors

Mest interessante 5 – Stephen Curry – D’Angelo Russell – Glenn Robinson III – Draymond Green – Kevon Looney

Kevin Durant valgte Brooklyn, og Klay Thompson ser vi nok først til marts, hvis overhovedet i denne sæson.

I mellemtiden går Golden State et slags mellemår i møde. Fem finaler i træk er en flot bedrift, men også mentalt hårdt.

Deres mesterskabsvindue er selvfølgelig ikke lukket endnu, men fokus må være på næste sæson, hvor Big Game Klay er 100 procent, og hvor D’Angelo Russell forhåbentlig har vist sig, som et godt match med holdkammeraterne.

Stephen Curry har fået lidt velfortjent MVP-hype. Han er bestemt i stand til at levere samme offensive stats som James Harden, men har aldrig rigtig været nødt til det. I år bliver han nødt til at levere endnu mere, hvis Golden State skal være en trussel for de andre mesterskabskandidater.

Som det er tilfældet for Toronto, så vil alle modstandere også gerne have skovlen under Golden State nu, hvor Warriors har smadret ligaen de sidste mange sæsoner. Der er ingen nemme kampe længere.

Cheftræner Steve Kerr har ikke helt fået overbevist alle om, at han er en top-5 træner i ligaen. Hvilket er idioti, men hvorom alting er, så ville det være et fremragende tidspunkt, at få holdet til at præstere til fulde.

De fleste har mange andre hold før Golden State til at blive mestre, og nogen har dem sågar til at misse slutspillet.

Hvis Kerr kan få over 50 sejre ud af det her hold, så har han leverede endnu et formidabelt stykke arbejde.

Over 48,5 sejre

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

NBA-skribent, basketball-elsker og man kan følge med i mine NBA-Odds på twitter @OddserKunNBA.

More in Golden State Warriors