fbpx
Connect with us

Houston Rockets

“Moreyball” kommer til 76’ers

Daryl Morey er blevet ansat hos Philadelphia 76’ers.

Den tidligere Houston Rockets General Manager, Daryl Morey, forventes at blive ny President of Basketball Operations i 76’ers. Det melder ESPN journalisten, Adrian Wojnarowski.

Daryl Morey har været i Houston Rockets i 13 sæsoner, men valgte at opsige jobbet efter exitet til Los Angeles Lakers i slutspillet.

Morey har været kendt for sin analytiske tilgang til spillet, der har haft stor fokus på 3-pointskuddet og layups, mens mellemdistance-skuddet stort set er forsvundet. Denne tilgang er blevet døbt “Moreyball” som en hentydning til bogen “Moneyball”, der handler om en lignende analytisk tilgang til baseball.

Morey kommer i 76’ers til arbejde sammen med Elton Brand, der fortsætter som General Manager, og Doc Rivers, der er blevet hentet ind som ny cheftræner for klubben.

Det bliver spændende at se, om “Moreyball” kan lade sig gøre på et hold, hvor de største stjerner hedder Joel Embiid og Ben Simmons. Ellers kunne der være lagt op til store ændringer på det 76’ers hold fra sidste sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Houston Rockets