fbpx
Find os her

‘Vind eller forsvind’. Scenen var sat, hvem skulle med?

Vinderen af kampen mellem Denver Nuggets og Minnesota Timberwolves ville få æren, af at gå ud og spille slutspil, mens det tabende hold skulle på sommerferie.

På intet tidspunkt, var der et af de to hold der var foran med mere end ti point, og kampen var 48 minutters nervepirrende for basketball for begge parter.

Kampen kunne da heller ikke finde sin afgørelse i den regulære tid, for selvom at Denver Nuggets og Nikola Jokic havde muligheden for at afgøre kampen, så måtte affæren alligevel ud i en overtids-afgørelse efter et afgørende steal af Taj Gibson.

I overtiden fandt Tom Thibodeau’s mandskab deres slutspils-forsvar frem, og Nuggets fandt sig aldrig til rette i det aggressive forsvar. Specielt Nikola Jokic havde svært ved finde hoved og hale i hans direkte duel med Gibson.

Minnesota Timberwolves vandt kampen 112-106, og sikrede sig dermed en slutspilsplads for første gang i fjorten år, hvilket også betyder, at Denver Nuggets smutter på tidlig sommerferie.

Timberwolves ender på ottende pladsen i West, hvilket betyder, at man i første runde skal møde James Harden og hans Houston Rockets.

 

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Denver Nuggets