fbpx
Find os her

Milwaukee Bucks

Bucks dominerede kamp to

Milwaukee Bucks tog natten til lørdag imod Toronto Raptors i kamp to. Antetokounmpo leverede 30 point og 17 rebounds i en kamp, hvor Toronto var bagud fra de første minutter, kampen endte 125-103 i hjemmeholdets favør. De fører nu 2-0 øst-konferencefinalerne.

Det var et Toronto mandskab uden løsninger til et velforberedt Milwaukee hold, som var dominerende allerede fra tip-off . De startede kampen ud med et 14-3 run. Forspringet udviklede sig hurtigt til en 20 points føring, som holdte helt til slutfløjtet.

I kamp et vandt Bucks på godt forsvar, de fik lukket helt ned for Kawhi Leonard. Han manifisterede sig med 32 point i denne kamp, men Bucks defensiv var igen skarp. De holdte tre af Raptors startere under ti point, hvoraf Marc Gasol kun scorede to point. I en kombination af dominans i defensiven, var Antetokounmpo flyvende og dunkene, men samtidigt var holdet omkring ham helt varme bag treeren. De skabte deres egene skud, trak fejl eller kom til kurven. Det spillede simpelhen for Bucks mandskabet.

“Det var godt kommet ud, men det var ikke nok. Vi ved, at jo bedre man kommer ud til skuddet, jo mere effekt har det. Hvis du ikke giver alting og hopper højt og virkelig lader skytten føle du presser ham, ja, så er chancerne, for at de går i ret gode,” udtalte Torontos cheftræner Nick Nurse til pressmødet efter kampen.

Toronto skal hjem nordpå og justere på nogle knapper til den kommende kamp på hjemmebane. De spillede vel at mærke en flot kamp et, men de formåede alligvel at tabe den. Og oven på dette nederlag i nat, kunne det godt se lidt kritisk ud i forhold til finaledrømmene. Et af deres store problemer var rebounds. Bucks tager langt flere rebounds end Raptors, de hev 11 offensive rebounds, som giver dem såkldte secound chance points, og det dræber moralen på et hold, der allerede er bagud.

Næste kamp bliver spillet i Toronto natten til mandag. Det er en kamp Raptors skal vinde, for at det ikke skal se helt sort ud. I NBA playoff kan alt ske, og på hjemmebane med Drakes hjælp fra sidelinjen, kan de, måske, stjæle en kamp fra de stærke Bucks.

Hvis du ikke fik set kampen, kan du få en kort gengivelse her:

 

Mere fra Milwaukee Bucks