fbpx
Connect with us

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks vs. Orlando Magic – slutspilsoptakt

I førsterunde af slutspillet støder Milwaukee Bucks og Orlando Magic sammen. Dette er Fullcourts optakt til mødet mellem Eastern Conference 1. og 8. seed.

Credit: NBAE / Getty Images

Milwaukee Bucks:

Skader: Ersan Ilyasova (Dag til dag – albue), Wesley Matthews (Dag til dag – hofte)
Forventet startopstilling: Eric Bledsoe, Wesley Matthews, Khris Middleton, Giannis Antetokounmpo, Brook Lopez

Orlando Magic:

Skader: Al-Farouq Aminu (Ude resten af sæsonen – knæ), Jonathan Isaac (Ude resten af sæsonen – knæ), Mo Bamba (Ude resten af sæsonen – Coronavirus), Michael Carter Williams (Dag til dag – fod), Aaron Gordon (Dag til dag – forstrækning), Evan Fournier (Dag til dag – sygdom), Terrence Ross (Dag til dag – karantæne)
Forventet startopstilling: Markelle Fultz, Terrence Ross, James Enis lll, Aaron Gordon, Nikola Vucevic.

 

David mod Goliat

Dette er nok den førsterunde serie med den største forhåndsfavorit. Milwaukee Bucks har været det bedste hold i grundspillet to sæsoner i træk og er et hold, der spiller på alle cylindre. Magic derimod er det slutspilshold med den dårligste record, samtidig med at de er hårdt ramt af skader. Serien burde derfor være en formsag for Bucks i deres jagt på mesterskabet.

Bucks var før sæsonen den største favorit til at gå i finalen fra Eastern Conference, og det er de stadig efter en flot regular season. Magic var forventede at skulle spille med om de yderste slutspilspladser, nøjagtig som de gjorde sidste sæson. Det er derfor ikke den store overraskelse i, at de to hold støder ind i hinanden i første runde.

Bucks i jagt på første mesterskab i 49 år

Bucks har endnu engang haft en fantastisk regular season, hvor de har fejet det meste modstand af banen. Giannis Antetokounmpo er storfavorit til at vinde sin anden MVP, og har været Bucks ubestridte bedste spiller. Det er et hold, der er bygget perfekt op om ham og hans styrker. De har skytter på alle positioner og så Giannis, der er en af ligaens bedste spillere til at komme til kurven, og med de dygtige skytter omkring ham, så får han masser af plads til at kunne gå en mod en mod kurven.

Bucks største force i denne sæson har dog været deres fantastiske defensiv. De har ligaens 8. bedste offensiv, men har haft klart den bedste defensiv, hvor de har en defensiv rating på 102,9. Giannis er selv en af finalisterne til at blive Defensive Player of the Year, men holdet er som helhed skruet rigtig godt sammen defensiv, hvor også Brook Lopez og Eric Bledsoe har haft flotte sæsoner. De har ligaens klart bedste net rating, og er en af favoritterne til mesterskabet, hvilket i givet fald ville være deres andet mesterskab nogensinde og det første i 49 år.

Bucks er anført af sidste års Coach of the Year Mike Budenholzer, der har en fortid i Vejle BK som både spiller og træner. Han har fået etableret et alsidigt system både offensivt og defensivt, der giver mulighed for både at spille “stort” og “småt” afhængig af modstanderen, hvor Giannis kan spille alt fra point guard til center. En af Bucks helt store forcer har også været bredden på holdet, hvor der har været dygtige reserver på alle positioner, om det så er Kyle Korver eller Robin Lopez, så kan alle fra bænken biddrage med noget positivt.

Orlando Magic er et ungt hold, der er igennem en genopbygningsfase. Man håber i Orlando, at man kan bygge et hold op omkring de unge stjerner Markelle Fultz, Aaron Gordon, Jonathan Isaac og Mo Bamba. Ingen af dem har dog vist tegn på at kunne blive decideret superstjerner i fremtiden. Derudover har holdet nogle dygtige spillere nær deres prime i Nikola Vucevic, DJ Augustin og Evan Fournier. Vucevic har været holdet største stjerne de sidste to år, og var også All-Star sidste sæson.

Orlando har haft en rimelig middelmådig sæson, hvor der både har været op- og nedture. En af sæsonens lyspunkter har været Markelle Fultz, der ligner, at han er ved at finde tilbage til noget af sit gamle spil fra college. Derudover har Jonathan Issac været et anker i defensiven indtil sin skade. De kunne begge ligne byggesten for fremtiden.

Magic har, ligesom Bucks, haft deres force i defensiven, hvor de har været ligaens 10. bedste defensive hold. I den anden ende har de dog blot haft ligaens 23. bedste offensiv. Uden Isaac bliver det dog svært for Magic at holde samme kadence i defensiven, da Vuscevic klart har sine forcer i offensiven, og til tider kan se noget tung ud, når han skal dække op på center positionen.

Hvordan kommer Bucks videre?

Bucks skal bare fortsætte stilen fra den regulære sæson. Holde koncentrationen i defensiven, og få sat Giannis Antetokounmpo og Khris Middleton i scene i offensiven. Giannis viste lidt frustration i Bucks forrige kamp, hvor han nikkede Mo Wagner en skalde og fik en enkel kamps karantæne. Sådan nogle ting er der ikke plads til i slutspillet, for uden Giannis er det ikke umuligt, at Magic kan overraske.

Hvordan kommer Magic videre?

Hvis Bucks undgår skader, så har jeg virkelig svært ved at se, hvordan Magic skal kunne gå videre fra denne serie. Noget vi så i sidste års slutspil var, at Bucks havde svært ved at få point på tavlen, da Raptors lukkede ned for Giannis. Jeg kan dog ikke se, hvem på Magics hold, der skal kunne dække ham op, men det kan være et bud på, hvordan de kan drille Bucks. Derudover så skal de have nogle af deres startere tilbage fra skader, og så skal Vucevic, Gordon, Fournier og Fultz spille deres livs serie.

Bud på resultat

Milwaukee Bucks 4 – 0 Orlando Magic

Kampprogram

Game 1: Tirs, Aug 18 Magic @ Bucks, 19:30 Dansk tid
Game 2: Tors, Aug 20 Magic @ Bucks, 00:00 Dansk tid (Natten til fredag)
Game 3: Lør, Aug 22 Bucks @ Magic, 19:00 Dansk tid
Game 4: Man, Aug 24 Bucks @ Magic, 19:30 Dansk tid
Game 5*: Ons, Aug 26 Magic @ Bucks, ikke planlagt endnu
Game 6*: Fre, Aug 28 Bucks @ Magic, ikke planlagt endnu
Game 7*: Søn, Aug 30 Magic @ Bucks, ikke planlagt endnu

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Milwaukee Bucks