fbpx
Connect with us

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks med historisk sæsonstart

Milwaukee Bucks vandt i nat deres 12. kamp i træk med end 132-88 sejr over New York City. Med 18 sejre i 21 kampe er det holdets bedste start i 48 år.

I mens alles øjne er på topholdene i Los Angeles galoperer Milwaukees hjorte i øst. Med 18 sejre og kun tre nederlag har de ligaens bedste record. L.A har trukket alle overskrifterne siden stjernernes by tiltrak tre nye i Kawhi Leonard, Anthony Davis og Paul George.

Milwaukee største bedrift i sommeren var at føre Lopez-brødrene sammen igen. Forventninger til sæsonen var i virkeligheden nok, at holdet ville være lidt dårligere efter tabet af Malcolm Brogdon. Det kan også være, at hans fravær vil blive følt i playoffs, men indtil videre har Bucks været ligeså ustoppelige som sidste sæson.

Faktisk mere. Milwaukee startede sidste sæson med 15 sejre efter 21 kampe. I år er det tal 18. Deres 18-3 start er den bedste start holdet har haft siden 1971. Dengang hed holdets stjerne Kareem Abdul-Jabbar og seks måneder senere vandt de trofæet.

Giannis Giannis Giannis

I en sæson, hvor James Harden sætter scoringsrekorder, og Luka Doncic sætter nye højder for, hvad der kan forventes af en 20-årig, er Antetokounmpo igen at finde på toppen af bjerget af MVP-kandidater. 30,9 point, 13,4 rebounds og 5,9 assists snitter han per kamp.

The Greek Freak har forbedret sine point og rebounds stats i hver eneste af hans nu syv sæsoner. Han er samtidig en af de bedste forsvarsspillere i verden.

I år har han taget sin niveau til nye højder ved endelig at omfavne treeren. Hans 4,9 forsøg per kamp er næsten dobbelt så mange som sidste år. Selvom han kun rammer 28,6%, viser volumen, at det er et skud, han er ved at blive komfortabel med. Allerede i år har han haft tre kamp med tre eller flere ramte treere – det er ligeså mange, som han havde i hele sidste sæson inklusiv playoffs.

I nattens kamp mod New York Knicks ramte han tre ud af fire forsøg. Antetokounmpo havde allerede en double-double ved halvleg med 16 point og ti rebounds og Bucks førte med 27. Antetokounmpo endte med 29 point og 15 rebounds i en 132-88 sejr.

Hvor langt kan de nå?

Det var Bucks’ 12 sejr i træk. Med en kamp ude mod Detriot Pistons på torsdag er der en god chance for, at sejrsrækken kan udbygges til 13 inden årets andet møde med L.A Clippers i Cream City på lørdag. Det første møde vandt i Bucks, men det var i en kamp uden Leonard og George. Denne gang er der stor sandsynlighed for at begge spillere er klar. Der er derfor lagt i kakkelovnen til et topbrag.

Skulle Milwaukee vinde mod Pistons (højst sandsynligt) og Clippers (50-50), hedder deres næste modstandere Orlando, New Orleans, Memphis, Cleveland, Dallas og Lakers. Kun Memphis er på udebane, og selvom Cleveland er på andendagen af en back-to-back, er der en fin chance for, at Giannis kan velkomme Lebron James og Lakers til byen siddende på en 19-kamps sejrstime.

I en sæson, hvor individuelle præstationer er eksploderet, er Antetokounmpos bedste MVP-forsvar at have størst succes i den regulære sæson. Efter 21 kampe er det lykkedes. Men med så mange andre før ham, er The Greek Freak nået til et punkt i karrieren, hvor det eneste der betyder noget, er successen i slutsspillet.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Milwaukee Bucks