fbpx
Find os her

NBA

Milwaukee Bucks løber med første kamp

Milwaukee Bucks overkom et stærkt spillende Raptors-hold og sikrede sig første sejr i konferencefinalerne.

Foto: Youtube Screenshot

Finalerne i East blev i nat skudt i gang mellem holdene med flest sejre i sæsonen. Milwaukee Bucks anført af Giannis Antetokounmpo tog imod et Toronto Raptors-hold, som for blot tre dage siden oplevede deres største sejr i holdets historie.

Det er ikke en hemmelighed, at Raptors har det med at underpræstere i den første kamp af deres playoffs-serier. Seneste skuffelse kom i årets første runde mod Orlando Magic. Det var derfor helt ikke den store overraskelse, at kampen startede med tre scoringer af The Greak Freak. Kun afbrudt af en Marc Gasol trepointsscoring, lignede Toronto et hold, som ikke helt var klar.

Det skiftede imidlertid hurtigt, og Toronto lignede en vinder i store dele af kampen. Et stort lyspunkt, som må have glædet alle Raptor-fans, var Kyle Lowry, som havde sin bedste kamp i dette års playoffs. Han præsterede 30 point – 14 af dem i fjerde periode. For Toronto har deres eneste konstant været Kawhi Leonard, som igen leverede med 31 point og otte rebounds, og hver gang har fået hjælp har de set enormt stærke ud. Desværre er det sjældent sket, at mere én holdkammerat har steppet op.

Det samme var tilfældet i nat. Kun Lowry, Leonard og Pascal Siakam scorede mere end ti point, og Siakam ramte kun seks af sine 20 skud. I fjerde periode var det kun Lowry, som kunne ramme igennem kurven. Mens han scorede 14 point, ramte ingen andre Raptor-spillere. De andre spillere missede alle deres 15 skud. En kamp som i lange periode lignede en Toronto sejr, gled ud i sandet i de sidste 12 minutter og Milwaukee Bucks vandt 108-100.

Defensivt lykkedes det Raptors at gøre det svært for Antetokounmpo. Med deres lange arme kunne de både genere hans drives, og nå ud og yde modstand på Milwaukees skytter. Desværre for Toronto spillede de imod Brook Lopez. Den 2,13 meter center sank 4 treere i nattens kamp og scorede 29 point. 13 af pointene kom i fjerde periode og var uundværdlige for Milwaukees sejr. Kamp to finder sted natten til lørdag, og indtil da beholder Bucks hjemmebanefordelen i serien.

Du kan se højdepunkter fra kampen herunder:

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Milwaukee Bucks