fbpx
Find os her
Forrige1 af 4Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Det er tiden, som alle basketballfans har ventet længe på; NBA Playoffs starter i nat. Eastern Conference har to kampe på programmet: Toronto Raptors – Indiana Pacers og Atlanta Hawks – Boston Celtics.
Vi vil igennem helt playoff-perioden give vores bud på, hvordan de enkelte serier slutter. Ekspertpanelet består af Aske Strandbygaard, Jonas Corap, Kristian Jørgensen og Peter Hvelplund.

Cleveland Cavaliers (1) – Detroit Pistons (8)

Aske: 4-1
Umiddelbart burde et ottendeseed ikke volde førsteseedet de helt store problemer, men Detroit kan sagtens gå hen og drille Cleveland i denne serie. Detroit fører overraskende 3-1 i de indbyrdes kampe i sæsonen, men mon ikke LeBron James viser sit værd og fører Cleveland videre til anden runde? Det tror jeg!

Kristian: 4-0
Lebron James har spillet fremragende i slutningen af den regulære sæson og samtidig fået den nødvendige hvile op til slutspillet. Uden skader er Cavaliers en titelbejler og første skridt imod titlen bliver en sikker sejr over Pistons.

Peter: 4-0
Cleveland Cavaliers har været noget af et galehus denne sæson – der har været historier om Kyrie Irvings kærlighedsliv, LeBron James’ fremtid i Cleveland og Kevin Loves… spil generelt. Det virker dog til at LeBron har skruet playoff-mode på, hvilket i mine øjne betyder et sweeeeeeep. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Detroit tager en kamp, men jeg tror ikke, det sker.

LeBron James’ stats for april viser meget godt, at han er mere end klar til playoffs:

Jonas: 4-0
LeBron James, Kyrie Irving og Kevin Love kommer til at blive en for stor mundfuld for Detroit, og mit bud er at de tromler lige over dette Pistons hold, som kommer til at få det meget svært i denne serie.

Forrige1 af 4Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Aske er redaktør på Basketligaen, og han har været en del af Fullcourt siden 2014. Aske kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde ham i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn. Aske er desuden stor fan af Los Angeles Lakers.

Mere fra Atlanta Hawks