fbpx
Find os her

NBA

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen: Giannis kan blive MVP

For små tre uger siden var Mathias ‘Zanka’ Jørgensen anfører for det danske fodboldlandshold. I weekenden blev han målscorer for Premier League-klubben, Huddersfield Town. I midtugen kunne han skrive assistmager på CV’et i kampen mod AFC Bournemouth. I dag er han NBA-fan her på Fullcourt.

Foto: @Mzanka - instagram.com

Det er ingen hemmelighed, at Mathias Zanka Jørgensen er stor fan af verdens bedste basketballliga, NBA, og på trods af en travl hverdag som professionel atlet, er der stadig tid til at følge med, når Kevin Durant og LeBron James træder ind på banen med den orange Spalding bold i hænderne.

Zanka har fulgt NBA længe, men denne sæson er det en bestemt historie der fylder, når han sætter sig ned for at se de to meter høje superatleter konkurrere.

“Jeg ser frem til historien om The Greek Freak, fordi jeg tror han har muligheden for at blive MVP i år i et smallmarket som Milwaukee,” fortæller Mathias Zanka Jørgensen til Fullcourt.dk.

Giannis Antetokounmpo har domineret denne sæson, hvilket har smittet af på Milwaukee Bucks som ligger på en imponerende andenplads i Eastern Conference. Giannis selv har nærmest båret holdet til succes, hvor han er holdets mest scorende og den med flest assists, rebounds og steals.

Men på trods af Giannis’ tilstedeværelse i Milwaukee, er det ikke holdet fra Wisconsin, Zanka ser mest frem til at følge sæsonen ud. Det er derimod rivalerne fra Philadelphia.

“Jeg glæder mig mest til at følge 76’ers. Efter at de har add’et Jimmy Butler ser de ekstremt spændende ud,” siger han og tilføjer, at man selvfølgelig heller ikke kan komme udenom LABron og The Lakeshow når man taler om spænding denne sæson.

Paul George overtager Durants plads

Som Oklahoma-fan var sommeren 2016 mildest talt svær, da deres egen søn vendte dem ryggen, og forlod The Sooner State til fordel for The Bay Area. Westbrook blev skiftet ud med Curry og skuffelser i slutspillet blev til ringe i flertal for Kevin Durant.

En af de Oklahoma-fans var Mathias ‘Zanka’ Jørgensen. Han er dog kommet videre, og har genfundet kærligheden og optimismen til sin klub.

“Det plejede at være KD, men jeg behøver vel ikke at forklare, hvorfor det skiftede. Nu er det Paul George. Jeg tror det bliver en interessant sæson for OKC. De slap af med Melo og skal nu forsøge at bygge noget seriøst chemistry på holdet, der kan få dem igennem en seriøs Western Conference. Men OKC er helt sikkert Playoff-bound,” siger Zanka.

Men ligegyldigt tilhørsforholdet til Oklahoma og Paul George, erkender han at det nok ikke bliver dem, der skal spille med om det store guldbelagte trofæ med en gylden basketball på toppen.

“Golden State er desværre det bedste hold i NBA, og Toronto er sluppet af med LeBron i East, så det bliver en duel mellem dem og 76’ers. Jeg tror dog stadig Sixers er for unge,” afslutter Zanka.

Du kan følge Mathias ‘Zanka’ Jørgensen i aktion i weekenden, hvor Huddersfield kæmper videre for deres overlevelse i Premier League, når de drager til det nordlige London for at møde Arsenal.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Milwaukee Bucks