fbpx
Find os her

NBA

Månedens hold i NBA: November

Det er blevet december, og vi skal derfor have sat månedens hold for en begivenhedsrig november måned, hvor flere spillere gjorde sig positivt bemærkede!

Guard: Kemba Walker

25,4 ppg, 4,6 rpg, 6,4 apg, 43,6 FG%, 34,2 3FG%

7 sejre – 7 nederlag

I flere år har Damian Lillard båret rundt på prædikatet som den mest undervurderet guard i NBA. Det prædikat må efterhånden tildeles Kemba Walker. I november har han sågar været en af de bedste på positionen.

Walker stod for en af sæsonens mest spektakulære enkeltmands-præstationer, da han scorede 60 point den 17. november mod Philadelphia 76ers. Desværre for Walker rakte det ikke til sejr i den kamp.

To dage senere var den talentfulde scorer på spil igen. Denne gang gik det ud over Boston Celtics. 43 point (7-13 fra distancen) stod point guarden for, og vigtigst af alt så vandt Hornets. Efter kampen var Kyrie Irving ude, at lovprise Walkers præstation. Celtics-ikonet, Paul Pierce, som arbejder for ESPN, har endda udråbt Walker som en top fem point guard i NBA som det ser ud nu.

Hornets ligger lige nu i playoff-position, og det kan de kun takke deres stjerne point guard for.

Guard: James Harden

31,3 ppg, 5,5 rpg, 8,7 apg, 43FG%, 34,7 3FG%

8 sejre – 6 nederlag

Houston Rockets havde en horribel start på sæsonen, hvor de tabte fem ud af de første seks kampe. I november måned fik de imidlertid vendt skuden – en smule. Otte sejre og seks nederlag blev det til for holdet, som udfordrede Golden State i sidste års semifinaler.

Harden fik også åbnet lidt op for godteposen i denne måned og viste, at han stadig er en af verdens bedste spillere. Fire kampe blev til med mere end 40 point – en af dem sluttede han med sindssyge 54 point og 11 assists – men Rockets vandt kun to af dem. Houston har opdaget, at det tager længere tid end ventet, at få bygget holdkemien op, og da Chris Paul allerede misser kampe med skader, er Harden nødt til at spille op til sin titel, som den bedste shooting guard i ligaen for, at Houston kan nå tilbage i toppen af basketverdenen.

I november måned begyndte Harden på det, men hvis en 54-11 kamp ikke kan sikre Rockets sejren, hvad kan så? Måske er Hardens største bedrift i den forgangne måned, at han endelige fik positiv opmærksomhed for hans forsvar:

Forward: LeBron James

28,3 ppg, 7,4 rpg, 5,8 apg, 52,6 FG%, 42,4 3FG%

11 sejre – 3 nederlag

LeBron James og Los Angeles Lakers fandt for alvor rytmen i november måned. 14 kampe resulterede i 11 sejre og tre nederlag. LeBron har igen vist, hvorfor han er klodens bedste spiller. 

Flere store præstationer stod han for i november måned. Fire kampe med 30+ point 0g en enkelt kamp med 44 point. 18 dage inde i november fandt han dog noget endnu større frem. 51 point, 75% bag trepointslinjen og 61% fra gulvet. På trods af en alder på 33 år snitter LeBron 28 point, seks assists og syv rebounds henover den forgange måned.

Højdepunktet for LeBron i november forekom d. 14 mod Portland Trail Blazers. 44 point scorede LeBron. De point var nok til at gøre ham til den femte mest scorende spiller i NBAs historie. Med point nummer 31.425 overhalede han Wilt Chamberlain på topscorerlisten.

Lakers er begyndt at vise sig som en sand slutspilskandidat.

LeBron og hans formidable spil i november danner grundlaget.

Forward: Giannis Antetokounmpo

28,3 ppg, 12,4 rpg, 6,1 apg, 61 FG%

8 sejre – 6 nederlag

Inden sæsonstart var The Greek Freak et af de absolut varmeste navne i snakken om det legendariske MVP-trofæ. 21 kampe inde i sæsonen har han gjort alt for at forblive i den snak.

Med fantastiske præstationer i flere kampe i denne måned kom højdepunktet i storsejren på 43 point over Trail Blazers den 21. November. Her stod Antetokounmpo noteret for 33 point, 16 rebounds, ni assists og tre steals, da kampen var slut. Han ramte desuden 13 ud af 20 skud. På trods af at sæsonen stadig er ung, har det græske fænomen allerede to kampe i denne sæson med minimum 30 point – 15 rebounds og fem assists.

Imponerende.

Milwaukee Bucks har fået den bedste start for franchiset siden 1985-86 sæsonen. Det skyldes Antetokounmpo der én gang for alle har bevist, at han kan bære et hold.

Center: Joel Embiid

27,8 ppg, 14,2 rpg, 3,3 apg, 47 FG%, 31,3 3FG%

12 sejre – 4 nederlag

Det er ikke kun de sociale medier som Embiid ejer. Positionen under kurven er hans. Det er den uanset, hvem han er matchet op imod.

Om det er Andre Drummond eller Anthony Davis, han står overfor, spiller ingen rolle for den stærke camerouner. I sidste uges kamp mellem Pelicans og 76ers udspillede en fantastisk duel sig mellem netop Davis og Embiid. 76ers endte med sejren (121-120). Embiid var garant for 31 point og 19 rebounds. Davis endte med flere flotte statistikker, men scorede dog blot 12 point. Det er de færreste centere, som formår at holde Davis på så få point og samtidig selv scorer mere end 30 point.

Embiid fører i øjeblikket ligaen i kampe med mere end 30 point og ti rebounds med hele 12 af slagsen.

Tilføjelsen af Jimmy Butler i Philadelphia har ikke ændret på centerens mentalitet. Han er stadig stjernen, og det vil han vise hver gang han går på banen.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Charlotte Hornets