fbpx
Find os her

Dončić er blevet spået som en af de største talenter i draften siden Kevin Durant og LeBron James, og han tager nu hans talenter med sig til NBA og Dallas Mavericks.

Den 19-årige guard komme til at dele opmærksomheden med Dennis Smith Jr. og netop dette nye makkerpar, kan blive en af de farligste duoer i NBA.

Om de to unge guards kan få samarbejdet op og stå, er endnu uvist, men forudsætningerne er der bestemt. Man har en af de mest atletiske point guards fra sidste års draft, og måske en af de mest rutinerede og mest alsidige spillere der længe har været i NBA-draften i form af Luka Dončić.

Dončić, der allerede har prøvet at vinde det spanske mesterskab tre gange, sluttede denne sæson af med at vinde Euroleague og dertil blev han også kåret som MVP for både turneringen og Final Four.

Luka Doncic ses her med MVP-trofæet fra EuroLeague

Ikke nok med, at Dončić har haft masser af succes med Real Madrid, har han også haft det med det slovenske landshold, hvor han havde en stor andel af den EuroBasket-sejr man hev hjem i sommeren 2017.

Nu kommer Luka Dončić så til at dele omklædningsrum med en europæisk legende i form af Dirk Nowitzki. Hans lederskab og mentalitet kan komme til at betyde en masse for en ung rookie som Luka Dončić. Man kunne tænke, at Dončić måske bliver lederen der skal tage overfor Nowitzki.

Læg dertil, at Dallas Mavericks har en rutineret og garvet cheftræner i Rick Carlisle, så mon ikke vi kommer til at se en slovensk guard sprudle helt vildt næste sæson.

Det er syv år siden, at Dallas Mavericks sidst kunne krone dem selv som NBA-mestre.  Måske Luka Dončić er manden der kan får et nyt mesterskab til Texas.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Mere fra Dallas Mavericks