fbpx
Connect with us

NBA

Lillard vinkede farvel til Oklahoma City Thunder

Damian Lillard sikrede i nat avancement til Portland Trail Blazers efter en vild afslutning. De vandt kampen 118-115.

Foto: Erik Drost, Flickr.com

Det var Dame-Time i Portland i nat, da Damian Lillard sendte en 3’er afsted med mindre end fem sekunder igen. En 3’er sendt afsted fra en afstand, der var tættere på midterlinjen end trepointslinjen. En 3’er, der svævede igennem nettet, imens Lillard selv rettede sit udtryksløse ansigt over mod Oklahoma City Thunders bænk, og stak sin højre lap i vejret og vinkede farvel.

Der stod 115-115, da Lillard stod med bolden. Inden da havde han allerede scoret 47 point og ramt ni 3’ere. Allerede i tredje periode havde han ramt en lignende 3’er. Der holdt han dog igen med vinket.

Lillard sluttede kampen med 50 point, syv rebounds, seks asssists og tre steals. De vandt 118-115.

Med syv minutter og 45 sekunder tilbage af fjerde periode, var Oklahoma foran med 15 point, men så begyndte det at krakelere. George med to missede straffekast, Westbrook med en charge, Grant med et misset skud. Portland derimod, de greb muligheden.

Russell Westbrook endte med 29 point efter han ramte 11 af sine 31 skud. Paul George bidrog med 36 efter han ramte 14 af sine 20. Men det var ikke nok til at holde Lillard fra at tælle ned på sit berømte ur.

Portland Trail Blazers er dermed videre til næste runde, hvor vinderen af serien mellem Spurs og Nuggets venter. Denver fører 3-2.

Efter kampen var det en utroligt rolig og afbalanceret Damian Lillard, der mødte pressen:

Køb dit NBA-gear her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

More in NBA